Антић путује у Подгорицу!

Идемо по брејк у Црну Гору! Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да очекује да ће и наредна утакмица против Будућности у финалу плеј-офа АБА лиге бити на једну лопту.  

Кошарка 12.04.2018 | 19:45
Антић путује у Подгорицу!
"Нема места великим речима, знамо зашто идемо у Подгорицу, да у најмању руку вратимо серију у Београд. Као што је наш ривал дошао до једног брејка, не видим зашто и ми не бисмо урадили исто. Све утакмице против Будућности су биле готово на једну лопту, када погледате готово да нема кош разлике у ова четири меча. И у наредној верујем да ће одлучивати једна лопта, један посед", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде победили су у уторак Будућност у другој утакмици са 69:59 и изједначили у финалу плеј-офа АБА лиге на 1:1. Наредне две утакмице играју се у Подгорици, у петак од 20 часова, односно суботу од 21 сат. Шампион ће бити екипа која оствари три победе.

Алимпијевић је рекао да ће Немања Дангубић због повреде пропустити утакмицу, а да ће Перо Антић путовати са екипом у Подгорицу и да ће на дан утакмице бити одлучено да ли ће играти.

Он је додао да је екипа спремна "на напету атмосферу, али у спортским оквирима, попут оне која је била у Београду".

"Такав амбијент нас мотивише јер имамо довољно зрелости у екипи за такву атмосферу, која ће нам бити додатни мотив и растерећење, јер смо играли и у врелијим окружењима са трибина током ове сезоне", навео је Алимпијевић.

Кошаркаш Звезде Огњен Добрић рекао је да је циљ екипе победа, а "ако се укаже прилика можда и више од тога". Он је додао да се екипе добро познају, пошто су до сада одиграле четири утакмице у сезони.

"Све су биле неизвесне, борићемо се до граница својих могућности. Морамо да одиграмо борбено и као тим, концентрисано, као у завршници друге утакмице која нам је показала неке смерице. Атмосфера у дворани у Подгорици неће бити новост за нас, очекујем да буде ватрена, али и као и у Београду, коректна", рекао је Добрић.

Црвено-бели вечерас путују у Подгорицу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар