Ањели поручује: Завера сујетних људи против Италијана!

Лично ћу вам увести ВАР! Јувентусов газда бесан због суђења у Мадриду, помиње и суђење на штету Милана.

Фудбал 12.04.2018 | 12:15
Ањели поручује: Завера сујетних људи против Италијана!
Током деценија владавине у Јувентусу, обично је породица Ањели била синоним моћи и демонстрације силе великих над малима. Њихов утицај је често био пресудан да Јувентус у Италији има повлашћен статус код арбитара, али су се вечерас и Ањелијеви нашли на пораженој страни која се осећа покраденом и сломљеном.

Јувентусов газда Андреа Ањели је после контроверзног меча у Мадриду поручио да је Лиги шампиона неопходна ВАР технологија.

“Морамо остати мирни и анализирати ситуацију. Видим гомилу земаља које су увеле ВАР, ау Лиги шампиона га немамо. У последње време сам се нагелдао грешака на штету италијанских тимова као што је био фаул над Квадрадом, суђење Милану против Арсенала и нама вечерас. Ово су докази да нам је ВАР апсолутно неопходан у Лиги шампиона. Лично ћу се потрудити да га уведемо и у Лигу шампиона”, рекао је Ањели.

Потом је наставио:

“Овде нису у питању бод или два, већ пролаз даље у великом такмичењу које доноси толико новца и престижа. Не можемо да дозволимо да се овакви инциденти дешавају. Из неког разлога, сујетни људи који делегирају судија покушавају да докажу да су недодирљиви и константно бирају судије које су против италијанских клубова”, рекао је Ањели мислећи на славног Пјерлуиђија Колину, главнокомандујућег за делегирање судија у УЕФА. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар