Биковић смувао лијепу Ваљевку

Тек што је глумац објелоданио да је његова љубав с руском колегиницом Аглајом Тарасовом завршена, на површину су почели да излазе занимљиви детаљи из његовог приватног живота, које је неко вријеме успјешно прикривао.

Србија 11.04.2018 | 08:14
Биковић смувао лијепу Ваљевку
Испоставило се да је Биковић романсу с Рускињом прекинуо много раније, око Нове године, али им није ишло у прилог да се то прочује у јавности због премијере филма „Лед“, у којем тумаче главне улоге. Сачекали су да прође мјесец и по, покупили бројне позитивне критике и похвале, а онда изненада издали саопштење да више нису заједно.

“Нажалост, послије једне и по године заједничког живота одлучили смо да се раздвојимо. Ово се десило због претрпаног распореда и сталних путовања – пише у заједничком саопштењу.

Многима је било чудно што је раскид услиједио убрзо послије премијере, а било је чак и коментара да њих двоје уопште нису ни били у вези, већ да је све то био део маркетинга за филм! Према информацијама “Курира”, које су добили из Биковићевог окружења, он је садашњу дјевојку Барбару упознао у јануару, током боравка у Београду, и то преко заједничких пријатеља.

Најтраженија манекенка



Љубав је одмах планула, па се нису раздвајали све вријеме док је глумац био у престоници. Да је њихова веза од самог старта озбиљна, показује и то што је Таталовићева већ почетком марта отпутовала у Москву код Милоша на неколико дана, о чему свједоче и фотографије које је објављивала на Инстаграму. Такође, на друштвеним мрежама се види и да је манекенка већ упознала већину Биковићевих пријатеља и колега с класе, који јој редовно лајкују слике.

Барбара је, иначе, једна од тренутно најангажованијих српских модела у свету, радила је за многе познате бендове, међу којима је „Том Тејлор“.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар