Куп БиХ, Старчевић: У Етно селу да се приближимо финалу!

Фудбалери Крупе већ у првом мечу полуфинала Купа БиХ против Звијезде 09 (сриједа, 16. 30) желе доћи до резултата који ће им осигурати миран реванш у Крупи на Врбасу 18. априла.

Фудбал 10.04.2018 | 18:45
Куп БиХ, Старчевић: У Етно селу да се приближимо финалу!
Историјску шансу за пласман у финале Купа Босне и Херцеговине, фудбалери Крупе имаће у двомечу са прволигашем Републике Српске, Звијездом 09 из Етно села Станишићи.

Иако ће у полуфиналу играти са противником који наступа у нижем рангу такмичења, у Крупи на Врбасу свјесни су да опуштања не смије бити, с обзиром да је тим Звијезде 09, уз Рудар Приједор, једини кандидат за пласман у бх. елиту.

Стратег Крупљана Слободан Старчевић након пласмана у Лигу за првака БиХ, одлучио је да одмори поједине играче кад год је то било могуће, како би оне најбоље сачувао за полуфиналне мечеве најмасовнијег такмичења.

"Од почетка припрема, били смо фокусирани на полуфинале Купа БиХ. Мислим да смо довољно мотивисани и спремни да уђемо на најбољи начин у прву утакмицу у Етно селу Станишићи, против екипе која је изузетно мотивисана и квалитетна. Надамо се да ћемо се већ након првог меча приближити финалу", оптимистично је Старчевић најавио гостовање у Семберији.

И Немања Миросављевић свјестан је да његов тим чека велико искушење, али Крупа у овај двобој улази као фаворит.

"Очекујемо тешку утакмицу, с обзиром да се ради о полуфиналу Купа БиХ, без обзира што је противник из нижег ранга такмичења. Наше је да оправдамо улогу фаворита, али никако да потцијенимо противника", рекао је Миросављевић.

Први меч полуфинала Купа БиХ на стадиону у Етно селу Станишићи на програму је у сриједу од 16.30 часова, док је реванш у Крупи на Врбасу заказан за 18. април у истом термину.

Правду у првом дуелу дијелиће приједорски арбитар Зоран Грбић, а помагаће му Радислав Качавенда из Градишке и Арнел Новалић из Добоја.

У другом полуфиналу састају се Жељезничар и Слобода. Први меч игра се на "Грбавици" у сриједу од 18 часова.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар