Звиздић отказао посјету Мостару

Што се тиче синоћње вечере, обзиром да је господин Иванић ван земље, процијенио сам да је боље да будем сам него да имамо крње Предсједништво. Господин Звиздић је позван на вечеру и он је то отказао. Имам осјећај да с те стране нам се жели послати једна јасна порука, казао је члан Предсједништва БиХ, Драган Човић.

Босна и Херцеговина 10.04.2018 | 11:06
Звиздић отказао посјету Мостару
Човић се након данашњег састанка са премијером Хрватске Андрејом Пленковићем захвалио Хрватској што помаже на евроатлантском путу БиХ.

"Хрватска је земља партнер БиХ и вјерујем да је ово шанса да направимо још боље економско повезивање између БиХ и Хрватске. Размјена од преко двије милијарде евра је довољан мотив за још боље повезивање", казао је Човић.

Члан Предсједништва БиХ је открио како је са Пленковићем разговарао о "неизбјежној теми" - измјени Изборног закона.

"Увјерен сам да ово што радимо чинимо тако да одржимо БиХ као цјеловиту и мислим да смо ми Хрвати кључни фактор у БиХ", закључио је Човић.

Пленковић се захвалио Човићу на гостопримству и истакао је како ће отварање сајма у Мостару додатно унаприједити односе између БиХ и Хрватске.

"Сматрам да је ово окупљање лидера које Драган традиционално организује врло битно. Хрватска је ту да помогне у убрзавању ритма како би БиХ и друге земље региона што прије постале чланице ЕУ. Хрватска не сам декларативно, него и оперативно показује колико жели помоћи БиХ и помоћи равноправном положају Хрвата као конститутивног народа. Ту смо и као пријетељи, и као комшије и као савезник. Помоћи ћемо уз пуно поштовање територијалног интегритета и уређења", поручио је хрватски премијер.

(Н1)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

пророк

10.04.2018 09:13

Мостар подијељени град а они би заједнички сајам!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Увлаците

10.04.2018 09:34

Увлаците Вуцица ни кривог ни дузног у васе криминално-политицко-пословне везе.Надам се да це схватити ста радите и ста вам је циљ.У циљу останка на власти Додика тај бибзртвовао све,мозда једино муске потимке не би,зену је одвано стрпао у лудницу,тудју дјецу убија као зецеве а народ опљацкан сели и бјези главом без обзира.Тек сте за празнике могло видјети колико људи висе не зиви у Српској.Иста ствар је и код Хрвата.Њих нема у Босни ни сака јада.Ето вам их народе па нека вас спасавају.Поздрав из Аустрије.

Name

Трн

10.04.2018 16:40

НИЈЕ САМО ОН ОТКАЗАО. ПОЗВАНИ СУ МНОГИ СВЕ АМБАСАДЕ А САМО ЈЕ 5% СТИГЛО.

Name

Лажно Име

10.04.2018 09:15

То савезник сто се тиче бошњака заборави. Човић је своје савезнике које нипоцему не поштује(констивност) позвао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Порука је јасна

10.04.2018 09:22

Не желимо бити учесници перфидне манипулације са “десетим травњем”!

ОДГОВОРИТЕ
Name

посјет

10.04.2018 09:26

Цуди ме да се вјерна слуга отказала мозда није знао даце цовиц својим слугама дијелит у потаји колајне даје знао сигурноби бијо вјерна слуга остаје увјек слуга јер звиздици од гацка су потомци [дјуре звиздица] коисе потурци и прозва хасан звиздиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се зна

10.04.2018 10:03

Сви званичници из СДА и Савеза за обману српског народа су отказали учешће. Иванић је показао да је вјерни слуга Бакира Изетбеговића.

Name

ре

10.04.2018 10:07

Завидан ниво неписмености, али дзаба, ОНО опет писе несто...

Name

дзоо

10.04.2018 09:49

Заборави смо све Јасеновац и све јаме. Изетбеговић и Иванић имају разлога бити захвални Човићу што их је изоставио са списка званица свог усташко-сентименталног водвиља, јер их је тако поштедио неугодног терета којег ће Додик и Вучић оставити свом народу у аманет. Наиме, након прихватања позива на церемонију која се одржава на дан оснивања НДХ и која се одвија под слоганом са изравном референцом на усташки поздрав „За дом спремни“, ни Вучић ни Додик више никад неће звучати озбиљно када буду кмечали о геноциду над Србима у НДХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

10.04.2018 09:59

Какво понижење српском народу приређују ова два лика Додик и Вучић. Како их је Човић "насанкао", па и вријеме отварања датум и сатница подударају се са оснивањем злогласне НДХ. Могу рећи само ово је страшно, Боже помози Србе, не знају ко их води, а и све остале наравно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

5+ за Ђорђа

10.04.2018 10:25

Страшно, Типови као што је Додик и Вучић не налазе се тако лако.

Name

Овдје круговална постаја Лакташи

10.04.2018 12:21

Јесте ли спремни! Нови изборни слоган додиГоваца.

Name

ре Ђорђе

10.04.2018 12:23

И шта сад? Падне ли Васкрс некад 10.04 не требамо га славити. Маните се прошлости. Гледајте у будућност

Name

Ђорђе

10.04.2018 21:33

Поштујем људе све,небитно ми је ко се како зове нити презива,ко призива рат желим му рат у његовој глави и кући,али људи држите до себе,не будите слуге Латинима,у рату нас кољу а у миру им служите тако јадно и поданички да ово изазива сажаљење.Само ми још кажи је ли нам будућност Велика Србија,па да знамо(Карловац,Карлобаг,Огулин,Вировитица),или ћемо попити Дрину.Наслушао сам се ја тих великих СрБских ријечи,не бих више...