Каквих црних 100.000.000 евра! Сад вриједи само 11!

Реалова легенда испрозивала Велшанина, каже да је Гризман јефтин!

Фудбал 11.04.2018 | 14:00
Каквих црних 100.000.000 евра! Сад вриједи само 11!
Кристијано Роналдо је закуцан, Карим Бензема иза себе има деценију у белом дресу, а то се не заборавља тако лако иако му је ова сезона најлошија од доласка из Лиона, међутим Герет Бејл се дефинитивно налази у слилазној путањи и све су гласније најаве да би током лета могао да напусти Реал и тако расформира четири године присутни тилинг ББЦ у нападу краљевксог клуба.

Велшанин је само у првој сезони блистао (21 гол), у свакој од наредне три мучиле су га повреде. Понајвише лист. Зато не може да понови учинак какав је имао по доласку из Тотенхема. Све чешће је и на клупи. А кад је на терену једноставно није то - то. Примећује се. Неки сматрају и да је прецењен.

„Ништа што Бејл ради на терену није вредно 100.000.000 евра, колико је плаћен. Његова цена изражена у милионима једнака је броју који носи на полеђини дреса“, оштар је био у коментару легендарни нападач, потоњи спортски директор и председник Реала, Хорхе Валдавно, спустивши цену бившег крила Тотенхема на 11.000.000 евра, непосредно пошто је овај уписао асистенцију Роналду.

Наравно, Бејл вреди више, међутим, питање је да ли може да превађе очигледне проблеме са повредама. На Острву верују да може, Манчестер јунајтед је одавно заинтересован, Тотенхем се неколико пута помињао као опција, поготово ако заради новац продајом Харија Кејна. Убедити Мадриђане да га пусте не би требало да буде проблем, колико наговорити самог Гарета да напусти „Сантјабо Бернабеу“. Поготово што му уговор важи до 2022.

Ас уверава да сам Бејл нема намеру да иде. Чак и ако није у првом плану код Зинедина Зидана. Једини начин јесте да да га клуб стави у излог, па колико новца за њега добије. Дотад - неизвесност.

С друге стране, све у Реалу и око нега и те како радује распуцаност Кристијана Роналда, у дербију са Атлетиком постигао је 40. гол ове сезоне.

„Кристијано се осећао угодно на терену. У физичком смислу. Покрио је све позиције у нападу. Ужива у овом периоду сезоне, кад га краси огромно самопоуздање. Његовој трци са Леом Месијем за звање најбољег фудбалера планете не недостаје ништа. То је окршај Реал Мадрида и Барселоне, Европе и Јужне Америке. Битка два генија“, приметио је Валдано, овога пута исправно, рекли бисмо.

На крају је похвалио Антоана Гризмана, стрелца изједначујућег гола у дербију Мадрида, оценивши да болејг шпица планета овог часа нема. Не само у реализаторском смислу.

„Гризман је тренутно је најбољи нападач света, а добар је и везном реду и доста доприноси у одбрани. С обзиром на околности какве владају тржиштем, може се рећи да је он јефтин са ценом од 100.000.000 евра“, додао је Валдано, што значи да ће Барселона одлично проћи ако за поменуту суму добије Француза овог лета.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар