Габиголове муке: Не иде ни у Сантосу!

Тренер га више не види, сад је четврти избор. . . ! Добро почео, али онда. . .

Фудбал 09.04.2018 | 08:00
Габиголове муке: Не иде ни у Сантосу!
Кад те неће, онда те баш неће и све ти иде наопако. Учинило се на тренутак да је Габријел Барбоса, парадоксалног надимка Габигол, коначно пронашао фудбалску срећу у својој кући, из које се лета 2016. године запутио ка Европи у потрази за остварењем сна, али изгледа да је све то била само шарена лажа.

Бразилски медији навелико пишу да Барбоса има великих мука да се навикне на прилике у свом Сантосу и да је испао из озбиљнијих тактичких комбинација код тренера Жаира Вентуре. Габигол је добро почео свој други мандат у црно-белом тиму, постигао четири гола у прве четири утакмице, али је онда ушао у пост који траје пет утакмица. У Бразилу се шушка да је тренер Вентура јако незадовољан Барбосиним залагањем на тренинзима и да је зато одлучио да га казни. Барбоса је сада, како се истиче, тек четврта нападачка опција иза Едуарда Саше, Родрига и Артура Гомеса.

Барбоса има важећи уговор о позајмици до краја 2018, с тим да је Интеров правоснажно до последњег дана јуна 2021. године. Он је сезону почео на позајмици у Бенфики, али се тамо није снашао. Уместо рада, Барбоса је више био посвећен конфликтима с тренером Руијем Виторијом и саиграчима, а због велике свађе са Жарделом избачен је из тима, после чега је углавном тренирао сам.

Подсетимо, Габријел Габигол Барбоса је у Интер стигао 2016. године у трансферу вредном целих 30.000.000 евра. Али, никада није успео да покаже ни делић талента који га је красио у Сантосу. 

Какав суноврат каријере...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар