Звезда у плеј-офу: ''Пријетње'' су дерби и Крушевац!

Напредак највећи дужник црвено-белима.

Фудбал 08.04.2018 | 23:45
Звезда у плеј-офу: ''Пријетње'' су дерби и Крушевац!
Фудбалери Црвене звезде у плеј-оф Суперлиге улазе са шест бодова предности у односу на другопласирани Партизан, па у добром расположењу дочекују "вечити дерби" на свом стадиону, 14. априла.

Победом би изабраници Владана Милојевића побегли највећем ривалу на девет бодова разлике, међутим, гледајући распоред, далеко од тога да ће моћи да се опусте у преосталих шест утакмица.

Сви тимови од трећег до осмог места гаје наду да могу до изласка на међународну сцену, јер су распоређени у четири бода разлике, и зато нас без сумње чекају узбудљиве и борбене утакмице.

Црвено-белима предстоје три тешка гостовања, у Нишу, Крушевцу и Новом Саду, где ће их сваки од ривала дочекати веома мотивисан.

У Радничком ће покушати да се освете за два убедљива пораза ове сезоне, у Војводини за недавни пораз на "Карађорђу" голом у последњем минуту утакмице, а Напредак је једини тим уз Партизан који ове сезоне није изгубио од Црвене звезде у Суперлиги, с тим да су црно-бели играли два пута нерешено, док "чарапани" имају победу и реми.

Дуели са Чукаричким, Спартаком и Вождовцем на папиру делују лакши, пошто ће бити одиграни на стадиону Рајко Митић, а Звезда је против сва три ривала славила по два пута ове сезоне, али као што смо написали - мотив је Европа, што би требало да значи да у плеј-офу неће бити калкулисања.

Учинак црвено-белих ове сезоне против ривала у плеј-офу:

Партизан 0:0, 1:1
Раднички Ниш 4:0, 3:0
Чукарички 3:0, 2:1
Напредак 0:1, 1:1
Спартак 1:0, 2:1
Војводина 2:0, 2:1
Вождовац 2:0, 2:1

Оно што може да радује Владана Милојевиа јесте да су се сви играчи опоравили и да ће бити у конкуренцији за састав већ од дербија, као и да су се његови фудбалери поново распуцали, постигавши осам голова у последње две утакмице.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар