Грујић би сад легао Ливерпулу као кец на десет!

Али. . .

Фудбал 06.04.2018 | 18:45
Грујић би сад легао Ливерпулу као кец на десет!
Емре Џан у амбуланти. Џордан Хендерсон суспендован. А Марко Грујић на позајмици. И одатле не може да се врати, иако би се у завшрници сезоне његова појава у конкуренцији за тим наметнула као логична последиоца чињенице да Јирген Клоп има кадровских проблема.

Немачки репрезентативац је пропустио три последње и вероватно ће све преостале утакмице до краја сезоне, капитен је добио жути картон у првом сусрету са Манчестер Ситијем и сигурно неће играти у реваншу на Етихаду, Адам Лалана који би, суштински, могао да „закрпи“ и позицију задњег везниг иако је крило такође је повређен. Зато се Ливерпул ехо запитао како би струка клуба са Енфилда могла да реши нагомилане проблеме у веома захтевном такмичарском периоду, кад Црвени гостују Евертону у гарадском дербију (субота, 13.30), па у уторак играју реванш четвртфинала Лиге шампиона, после чега следе утакмице које под обавезно морају да добију (Бормут, ВБА, Стоук) ако желе да сачувају место које директно води у елитни европски куп.

С обзиром да је напредовао под командом Нила Ворнока, игра редовно у Кардифу и помаже Велшанима у мисији повратка у Премијер лигу, српски репрезентативац се наметнуо као једна од тема за размишљање. Но, прописи су јасни: ако оде у други клуб на позајмицу онај с којим има важећи уговор не може да га опозове док такмичење траје. То значи да Марко Грујић мора да одради позајмицу до краја сезоне у Кардифу и тек онда, кроз припремни период, покуша да се пред очима Јиргена Клопа покуша да се избори за што бољу позицију.

Иако су сви, и у Ливерпулу и у Кардифу, сагласни да је сад бољи играч него што је био зимус.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар