Видео: Мекгрегор напао аутобус у Њујорку!

Предао се полицији! Звезда ултимејт фајта Конор Мекгрегор предао се њујоршкој полицији након дивљања на Барклиз центру у Бруклину.

Остали спортови 07.04.2018 | 22:10
Видео: Мекгрегор напао аутобус у Њујорку!
Озлоглашени Ирац је напао аутобус у којем су били УФЦ борци, разбио је стакло колицима за превоз терета, покушао да баци чак и заштитну ограду, пре него што га је обуздало обезбеђење.

Председник УФЦ Дејна Вајт је тај инцидент назвао "најодвратнијом ствари која му се икад догодила", оптуживши акредитоване новинаре Мекгрегоровог веб сајта "Тхе Мац Лифе" да су пустили Ирца и његову велику пратњу у бруклинску арену. 

Након инцидента УФЦ је остао без тројице бораца за догађај планиран за суботу, Мекгрегоров тимски колега Артем Лобов који је учествовао у нападу на аутобус, те Мајкл Кијеза који је повређен након тог напада, као и Реј Борг. 

Лобов је раније ове недеље имао сукоб са УФЦ ривалом Хабибом Нурмагомедовом у хотелу, па се претпоставља да је то био повод и за инцидент у арени.



Мекгрегор, који је у августу 2017. поражен у "борби века" од боксера Флојда Мејведера, није имао УФЦ борбу од новембра 2016. када је нокаутирао Едија Алвареса.

Ирац је био шампион УФЦ у две различите верзије, али му је УФЦ дан уочи инцидента у Њујорку одузео појас у лакој категорији због неактивности, а због овог испада је вероватно завршио своју каријеру у оквиру УФЦ.

"Да ли желите да имате посла са Конором Мекгрегором сада? Да ли желите да га јурите за интервју и платите за његову борбу? Сумњам да ико жели сада то. Мислим да ће сада Мекгрегор сада свима бити одвратан", рекао је Вајт.

За титулу у лакој категорији ће у суботу у Бруклину да се боре Нурмагомедов и Макс Холовеј.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар