БН ТВ: Интервју с владиком Фотијем

Вечерас у 20,50 минута на програму БН телевизије интервју са епископом зворничко-тузланским господином Фотијем.

Република Српска 05.04.2018 | 18:23
БН ТВ: Интервју с владиком Фотијем
Значај Васкрса.

Да ли је хришћанство у кризи?

Шта значи право вјеровање?

Интервју са епископом зворничко-тузланским господином Фотијем вечерас у 20,50 часова.

БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јулио

05.04.2018 17:29

21. вијек, а људи се ложе на религију!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.04.2018 18:44

Јулио! Дали ћеш да будеш вјерник или атеиста индивидуално је право. Ти очито користиш ово друго. У вријеме моралног, безбједоносног, економског и сваког другог суноврата нашег друштва шта остаје обичном човјеку него да каже "боже помози". Мени лично је безброј пота божија помоћ била од користи. Да не набрајам јер би тиме узурпирао портал. Као неко ко се као дијете сјећа блаженопочившег владике Лонгина и нечега по чему је Зворничко-Тузланска епархија била препознатљива је велика оданост цркви. Навест ћу 1 примјер. Кад је ономад 1982 у Јасеновцу троносана црква посвећена рођењу св. Јована служио је блаженопочивши патријарх Герман (Хранислав Ђорић) тад сам имао 16 година. Остало је упамћено да је на ту манифестацију највише аутобуса стигло са подручја наше епархије. Само из Скугрића код Модриче су стигла 2 аутобуса. Лично сам срећан што је на чело епархије дошао епископ за кога они који га познају тврде да је духовна величина. Ја лично оћу да вјерујем да ће преосвећени Фотије успјети да се избори са нагомиланом фарисејштином која је никла као коров и трује све око себе, те му с'тога желим добро здравље, да му физичка снага иде у корак са духовном, а сама вјера остат ће до краја свијета, а до када ће трајати? Само БОГ зна одговор на то питање.

Name

Дарко

05.04.2018 18:59

Ове атеисте као да неко плаћа да редовно остављају негативне коментаре. Ако не вјерујете,зашто ово уопште читате и коментаришете.

Name

Требава @РЕ

06.04.2018 11:02

Брате,свака част за коментар!

Name

Отац Рафаило

05.04.2018 17:53

Народ је полудио, власт јос гора, народ гања покемоне, некакве крокодиле и пуме, а по тијелима змије и сотоне, продаје се лос хероин, људи не иду у цркву, омладина не постује старе, морал на дно пао, питам се брацо срби и вјерници у Христа гдје то идемо??? Лосе нам се писе , Господ це руке од нас да дигне, брацо додзите себи и освијестите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

05.04.2018 19:09

Лош народ лоше вође.Добар народ добре вође. Предсједника народ бира,односно мање од двадесет посто становништва изабере свога предсједника. Зато ови остали кукају јер су у већини али су и лијени.