Партизан: Драгииииша, гдје си сад да кажњаваш?!

Потпредседник Фудбалског клуба Партизан Владимир Вулетић о одбијању жалбе због одузимања бодова. "Други клубови су се расписали ових дана саопштењима, па их Драгиииша Бинић не кажњава", приметио је функционер црно-белих.

Фудбал 05.04.2018 | 15:45
Партизан: Драгииииша, гдје си сад да кажњаваш?!
Фудбалски савез Србије је, изгледа, а кажемо изгледа јер се одлуке његових органа, традиционално пласирају увек преко одређених медија, а не својих званичних канала, одлучио да остане при казнама за Партизан и Црвену звезду, уз образложење да су затровали српски фудбал својим саопштењима.

Партизан и Црвена звезда су се жалили на првостепену одлуку, али им је жалба одбијена, што ће рећи да им је бодовни салдо "скраћен" за два бода. 

Партизан, међутим, неће одустати од свих правних лекова. Најпре је најавио жалбу Извршном одбору ФСС (са малим изгледима да му буде усвојена), али послаће и представку Међународном арбитражном суду (ЦАС), и поднеће иницијативу Уставном суду за оцену уставности појединих одредби Дисциплинског правилника ФСС.

У изјави за ТВ Партизан, потпредседник клуба Владимир Вулетић приметио је да су се други клубови последњих дана "расписали" и да константно објављују саопштења, а да Драгиша Бинић("Драгииииша") не реагује.

"Имамо какофонију различитих гласова, различитих клубова, који се, готово, утркују у размени саопштења у последње време. Раднички са Нииишаве, ФК Војводина који је, такође, гласао против увођења ВАР технологије, а сада је свестан колико је ова иницијатива Партизана била благотворна", истиче Вулетић.

Осврнуо се и на саопштења такзваних "малих" клубова који су брже-боље поздравили одлуке дисциплинских органа ФСС.

"Четири клуба Суперлиге су, одмах након што су Партизан и Звезда кажњени, пожурили да се огласе и громко поздраве одлуке дисциплинских органа и поручивали да 'не сме да буде привилегованих'. Изгледа су управо ти, такозвани, мали 'клубови' привилеговани", додао је Вулетић.

Још једном о човеку задуженом за регуларност у срском фудбалу - Драгиши Бинићу...

"Драгииииша Бинић је приликом изрицања пресуда рекао да 'ти клубови', мислечи на Партизан и Црвену звезду, клубови треба да буду срећни што нису строжије кажњени, иако је било одређених инсистирања. Које су то више силе да утичу на Дисциплинску комисију? Где су те моћне силе које очигледно има у мислима Драгииииша Бинић", пита се Вулетић.

"МНОГО ЈЕ ЈУДА КОЈИ СЕ ПРОДАЈУ ЗА 30 СРЕБРЊАКА"

"Нећемо дозволити да будемо жигосани. Ова недеља је, иначе, Страсна недеља. Јуда, које су спремне да за 30 сребрњака да ураде свашта, и данас има. Много их је. Рецимо, неке 'легенде'. То су јефтине Јуде за 30 сребрњака".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар