Мезимици прави шмекерски потез

Глумац Иван Босиљчић открио је да је оно што је приредио мезимици прави шмекерски потез, а нема сумње да ће одушевити многе због овог геста.

Забава 05.04.2018 | 07:44
Мезимици прави шмекерски потез
Иван Босиљчић је много везан за своју мезимицу Нину, па чак и када је заузет пословним обавезама он користи сваки слободан тренутак да буде са њом. Иван ових дана увелико ради на снимању серије "Ургентни центар", али га то није спречило да сними и песму за своју ћерку Нину с којом ће се представити на овогодишњем Дечјем београдском пролећу. За ову песму је био задужен Владимир Граић Граја.

- Наша Нина је данас на поклон добила песму о себи. Најшмекерскију песму досад! Написао ју је чика Граја, отпевао тата, највећа подршка била мама. Нина је заслужила сваку ноту. Њој ћу је певати на овогодишњем Дечјем београдском пролећу - открио је Иван.

Глумац је раније рекао да је, кад је реч о васпитању детета, најбитнија добра организација.

- А испоштовати ту организацију је подвиг на квадрат. Одмах смо се усагласили око Нининог васпитања. Везивање за компјутер и зависност од интернета, тек ће се видети колико је то штетна ствар. Успевамо у томе да је не поштедимо, већ заштитимо од тога. Детету може све да се објасни. Некада дете не пристане тако лако, али ипак смо ми родитељи - рекао је раније Иван за "Блиц", и додао:

- Када смо заједно, договоримо се да све зауставимо и да не трошимо хистерично време. Ако нам се лежи, да лежимо, ако нам се шета, да шетамо и нема оно имамо сат времена за неке активности и да то морамо да обавимо.

Иначе, Иван Босиљчић већ неколико година уназад одржава музичко-поетске вечери под називом "Пар стихова за нас". Његова супруга Јелена је раније изјављивала да верује у свог супруга када је реч о музици, те да нема потребе да га саветује јер је он талентован и тој области.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар