Како је Стевандић избачен из игре?

Прогнозе политичких аналитичара да Марко Павић, лидер ДНС, по цијену напуштања владајуће коалиције, неће дозволити да Уједињена Српска, партија Ненада Стевандића постане члан владајуће коалиције СНСД-ДНС-СПРС, протекле седмице добиле су и званичну потврду.

Република Српска 04.04.2018 | 16:33
Како је Стевандић избачен из игре?
Тиме је овај искусни магистар правних наука из Приједора још једном доказао, да је у складу са слоганом свог ДНС,  одржао ријеч, показавши се, истовремено,  и као вјешт преговарач јер је, без обзира на жестоке притиске, успио да од свог јачег коалиционог партнера издејствује оно што је тражио, кад је ријеч о Стевандићу и његовој партији.

Уз то, Павић је  још једном доказао своју принципијелност, као једну од главних одлика његове политике,  и у исто вријеме “зачепио уста” свима онима који су тврдили да је његово вријеме прошло и да долази вријеме знатно млађег Стевандића који ће га надјачати.

Оно што је за обичног грађана Српске најважније,  Павић је успио да изгура своју причу да су економија и запошљавање у овом тренутку испред свега, па тако и испред исфорсиране приче о неком новом патриотском фронту као новој кичми српске националне политике коју је гурао Стевандић, а у којем би се, врло вјероватно, могло наћи и оних јавности непознатих имена, са не баш сјајном прошлошћу и биографијом.

А да се Павић протеклих неколико деценија показао као патриота беспотребно је трошити ријечи…

Свјестан је, наравно, тога и први човјек најјаче владајуће партије СНСД,  Милорад Додик, као што је  свјестан и чињенице да би увођењем у коалицију Уједињене Српске Ненада Стевандића, угрозио своје односе са Павићем, јер му је управо ДНС највјернији савезник већ дуже од деценију.

А шта би значила замјена ДНС-а Уједињеном Српском у владајућој коалицији најбоље говоре цифре, јер капацитет Павићеве странке је најмање 100.000 гласова, док Уједињена Српска може да рачуна на највише 20.000 бирача.

– Додику је очигледно постало јасно да је оно што се протеклих мјесеци спекулисало, а то је да би евентуалном замјеном ДНС-а Уједињеном Српском, постао велики губитник, оцјењују бољи познаваоци политичких прилика у Српској.

А шта је заправо Марко Павић све замјерио Ненаду Стевандићу па је у питање била дошла и најдуговјечнија политичка коалиција на Балкану? Списак је дугачак… Од отимања одборника и људи из општинских одбора ДНС-а, уз обећање функција и запослења, пренаглашеног форсирања приче о патриотском блоку, па до Стевандићевих покушаја да истисне ДНС из владајуће коалиције, намећући себе и своју партију као замјену.

Очигледно је, оцјењују политички аналитичари, да многима не одговара јак ДНС, односно то што држи своју ријеч и користи другачију, умјеренију, терминологију од других, али и да зна, када то треба “показати зубе”, као што је био случај у вези Стевандићевог уласка у владајућу коалицију, али и нешто раније када се, без обзира на пријетње и притиске  успротивио продаји државног капитала Рудника жељеза “Љубија”.

Добро је за Српску што има у владајућој коалицији једну партију које је корективни фактор, као што је то ДНС. Шта ће на све то речено поручити бирачи знаћемо у октобру, није далеко…

Извор: Инсајдер.ба

Коментари / 155

Оставите коментар
Name

Скептик

04.04.2018 14:42

Кажу да је Стевандић затекао пиштољ на столу и поруку да оснује партију или да се ... Другим ријечима добио је наредбу да мора основати партију или оде глава. Циљ те партије је да се ослаби СДС и да се с њом уцијењује ДНС. Тако кажу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

А је А

04.04.2018 15:08

Нугатино и машта, могу свашта..... Јуче Павић лопов, данас Павић поштењачина само таква.

Name

Могуће

04.04.2018 15:14

Елегантније и дјелотворније од пиштоља: написана оптужница са загарантираном негативном пресудом.

Name

Снезана

04.04.2018 15:17

Стевандиц је тразио висе пута састанак са Павицем,сто је Марко сваки пут одбио. Ја од данас гласам за ДНС

Name

А ЈЕ А

04.04.2018 15:42

А да не заборавим знају се имена учесника прве туче који су напали Давида мало прије поноћи.Један је Н.Ћулум,а друга двојица С.Момић и О.Грујић сви са Лауша.

Name

тим

04.04.2018 15:52

Све су ово иста г..... Једино треба подрзати Вукоту, као неисквареног и постеног цовјека, некога кога не могу купити. Зато папци и одлазе из СДС. Вукота и СДС су прави

Name

Бас доследан

04.04.2018 15:55

Рец је рец а о одрзаној реци ни слова?Да не бих набрајао ево само ова задња да це днс имати кандидата је све рекло

Name

ЦЕТНИК

04.04.2018 16:29

Без обзира на маркетинг који се Павицу прави по НЕКИМ медијима у РС и зеље да се СзаП ослабе, посебно СДС, неце проци те прице о ДНС код народа. И Павиц је у дилу с Додиком и у коалицији, ста то добро урадисе за народ??? НИСТА! Без јаког СДС-а неце бити РС то нек буде свима јасно, а ови ста раде опстанак је у питање досао , а да би се РС унистила треба СДС прво унистити и СзаП , а све по налогу западни сила цији су лобисти и плаценици, ако српски народ на изборима заокрузи за Додика и његове телетабисе Павице и Дзокице, РС 100% нестаје а ми купи прње и у бијели свијет. Бојим се да цемо у миру изгубити оно сто смо у рату створили, а ви брацо срби размизлити о овоме. Цетири год.сам био на ратисту и питам се сад засто и због цега, јел да 5 породица управља с нама у РС и кроји нам судбину. Ја сам огорцен.

Name

Милко

04.04.2018 16:46

А сто је Павиц инсистирао да Миле отјера Дјокица па се послије са истим грли и љуби. Или сто је рекао да ДНС мора имати кандидата за предсједника па послије оцитане лекције од главног баје радосно подрзава све његове кандидате. Он и мали Перица су обицна два миса мекињара. Све сто имају направио им је Додик. Без њега, могли би да раде у неком СТР.

Name

ре цетн

04.04.2018 16:55

У праву сте, папци су добили паре и сад се боре за гласове, да могу и наредне 4 године да се продају.....Само гласати за Вукоту и СДС

Name

нонононо

04.04.2018 22:03

Потпуно погресно, миле је два пута потросио овог стевандица , једном ко папка и сад у преговорима са павицем, дакле замјенио је стевандица ког је вец потросио и који му не треба за несто сто му треба, миле це прегазити све ко плитак поток.

Name

За не повјеровати !!!!

05.04.2018 05:53

Колико острашћености , простаклука, па и мржње у коментарима. Ваљда мислити уколико више вријеђате да ће "ваша" странка бити боља ??? Јадно !

Name

Напријед до побједе

05.04.2018 06:38

Само СзП, Вукота и Иванић.

Name

Само јако

05.04.2018 06:39

Само СНСД, остали су јајаре и приљепци. Само јако и по гузовима ко не слуша.

Name

ђонко

05.04.2018 11:25

Што су Стевандића сликали на јаслама, могли су га извести из штале па лијепо на ливади сликати како пасе у Лакташима. Слика у гро плану да се види како је теле напредно.

Name

Ре миx

05.04.2018 14:08

ПАВИЋУ СВАКА ЧАСТ,АКО СИ ТО ИСТЈЕРАО ИЗ СВОЈЕ ПРИЧЕ ОНДА КАПА ДОЛЕ.ДОСТА ВИШЕ ПРЕЛЕТАЧЕВИЋА .ЛОПОВА,БАРАБА И БИТАНГИ .СРБИ КРЕНИМО ОВЕ ГОДИНЕ ОЗБИЉНО.БЕЗ БИТАНГИ,ХОШТАПЛЕРА,ЛОВОКРАДИЦА И ОСТАЛИХ.АМИН

Name

Милун

05.04.2018 14:11

Додик узима такве који су уцијењени.Срби воле паре али у реду,немој онда тамо гдје ћете неко сачекати.Ако немаш потребу јер имаш звање и паре па зашто онда.Који ти је ........ па зар преко љеба погача.Сустави брате Србине.П бољи људи од тебе кубуре крај са крајем.И стручнији.

Name

Руни

05.04.2018 22:31

Ја мислио гласати за маркана из приједора кад оно пуце прица казе неда му се додик канди д овати ста да се ради сила бога не моли мој маркане из приједора .Али зато вукота има петљу њему цу дати глас посто ти ниси одрзао ријец маркане из при ју едора.

Name

Оља

06.04.2018 20:22

Мој утисак о Стевандицу: он је зелио да у странци буде број један, па онда, наравно , пут би био отворен за степенице до самог врха, и то, не цекајуци дуго. Посто је процијенио да, ипак, ниста од тога неце бити ако остане у СДС-у, брзо се престројио и на све могуце нацине настоји да се наметне и да буде свеприсутан, да да до знања да је толико способан да се без њега теско мозе. Како видимо, опет су му помрсили конце. Сљедеци његов потез је пред нама.

Name

ккк

07.04.2018 13:09

Стевандиц је никакав цовјек, јос гори доктор И драго ми је да је Предсједник Додик то препознао и да це ако Бог да Стевандиц заврсити у затвору.

Name

Дај Бозе

04.04.2018 14:43

Али мислим опет да це Павиц извисити након избора... Стевандиц је овдје скроз небитан, јер њему треба 10 година да буде као ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.04.2018 15:04

Лосе мислис! Павиц зна ста ради, а то је доказао управу овим текстом.

Name

Синнy Боy

04.04.2018 15:41

Каква је уопште разлика између Павића и Стевандића. Никаква. Павићева ДНС је настала распадом СНС (Биљане Плавшић) која је пак настала одвајајући се из СДСа. А пут Стевандића Ненада је још гори, био је у гомили партија и све је напустио . Значи, обадвојица немају никакву досљедну политику осим досљедну жељу за влашћу и новцем. Биједници и бескичмењаци, обадвојица.

Name

П

05.04.2018 08:52

Капа доле Павићу за ову шут карту за Стевандића!Браво Павићу, ни Додик га није могао сачувати.Павић је бар у Днс читав живот а олошу Стевандићу је ово трећа странка,од Сдс је добио све а сад је купљен да уништи кућу која га је хранила.Гласаћу за опозицију иако нисам у политичким водама али овог Стевандића, Кошарца,Шпирића мрзим више од шваба,хрвата и муслимана заједно!

Name

МИле

05.04.2018 10:09

Само СДС треба да уведе у статут и то да проводи ко је једном напустио СДС нема повратка ... и то је сви цемо гласат за СДС али немој да видимо Бањца Спирица Миска Андјелица Никица и остале папке.

Name

СУДИЈА

05.04.2018 11:19

Шта ће Кременовић послије избора када његов пулен адвокат Петковић не прође за посланика у Скупштину РС. Мој Пеле трошит Кременовић као будалу. Послије октобра 2018-те када крене процес лустрације у правосуђу БиХ Кременовић ће у угоститељску школу за конобара јер је једино то регуларно и завршио од образовања. Мој Стевандићу ко тебе савјетује, како те савјетује тако ћеш и завршити послије октобра.

Name

xxx

05.04.2018 19:03

Петковиц то онај целави адвокат сто ниста не зна, а несто ко' глуми! Мали је бас комплексас! Јадан онај кога такви адвокати заступају....

Name

ре

06.04.2018 06:51

Кратко и јасно рекао је санy боy, уништише нас ови удбаши и полицајци, баја, павић метузалем, ђокић, јовичић, а сви су изашли из СДС-а, сјећате ли се рата, једини је реформиста разгулио у Србију, то би сада урадио кад би било густо, нема ту ријечи, само превара???

Name

Маки

04.04.2018 14:43

Павиц се превисе захолцао и напримао доста отпада из опозиције мислеци да с њима иду и неки гласови. Да иду не би били опозиција. Углавном ДНС прица је на нереалним основама, лоси и стари кадрови, нема енергије и пуно опструкције и уцјене у актуелном мандату. Могу добити 7-8%, а Стевандиц ако прегура 5% питање кога це СНСД узети у власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

04.04.2018 15:07

Вјероватно ти је ова рацуница пуста зеља. :)

Name

ре-маки

04.04.2018 22:53

Маки, не да си у праву, него си 110% у праву, са образом који су изгубили примајући разне Бојиће који не могу добити 500 гласова у Приједору, а срамотом која се пронијела да је рекао како док је у СДС он и брат никад неће добити тендер, све је рекао. Прије ће ДНС добити 6 посланика, неко 7-8, овакви какви су. Народ ће јесенас драстично казнити све лоповске и прелетачке странке.

Name

Xy

04.04.2018 14:44

Удбас и ратни профитер. Дабогда Вас стигла народна суза. Несреце

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ XY

04.04.2018 15:09

ИСКРЕНО И ЈА НЕ СИМПАТИСЕМ ПАВИЦА АЛИ УПИТАЈТЕ СЕ КО СВЕ ОДЕ ИЗ СДС БОЈИЦ.БАЊАЦ.ТАДИЦ.ДУЊИЦ.МАКСИМОВИЦ.СТЕВАНДИЦ.КРЦМАР И ВИ СЕ БАВИТЕ ДНСом....ЦУДО СТЕ

Name

НА ЛЕВО КРУГ

04.04.2018 15:41

Побиједи ли на избрима СзП ето тих истих назад. Предводјени Николом Спирицем клецаце да их Сдс опет прими. Не симпатисем сдс нити иједну странку, ово морам да примијетим..

Name

Горан

18.04.2018 18:12

Павиц зна ста ради! У октобру цемо све видјети. ДНС це бити незаобилазан!

Name

Која која

04.04.2018 14:46

Која будала може дати глас Стевандићу, па тај је само из Дрвара или онај ко мисли да ће нешто ушићарити и наравно да је неписмен то јест да нема ни грама мозга, поред Шпирића већег љигавца нема у Републици Српској то је дефинитивно,,,,,А Додик да је нормалан и да је патриота као што није одавно би се ријешио најкорумпираније странке а то је Днс и направио коалицију са СДС и опстала би Република Српска , али он подржава и Жељку Цвијановиц и Зорана Тегелтију два највећа лопова у држави , покрадоше све а крију се иза Додика , све смијешно ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

04.04.2018 15:10

Ја чак знам једног који је члан Стевандићеве партије. И јесте будала.

Name

мислим

04.04.2018 15:24

За њега не гласају будале неко лопови познавајуци њега од рата и преко њега да несто усицаре.

Name

Чудим ти се

04.04.2018 20:05

Па не могу двије супарничке партије у коалицију (СДС и СНСД). На шта би то личило. Освајање власти ради власти, само у сврху злоупотреба те власти, ради пљачке, извлачења новца из буџета, фондова, јавних предузећа. Ради заштите криминала и криминалаца, богаћења, наставак приватне државе, уништавање будућности и перспективе за народ, жива пропаст.

Name

Јеца

04.04.2018 14:47

Не могу вјеровати да овај Стевандиц некога лијеци или је лијецио. Бозе мили која одвратна фаца да ти се зивот згади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНЕСТЕЗИОЛОГ

04.04.2018 16:03

Назалост јесте вецина је морала на преправке у БГ а сада Стевандиц даје масне хонораре.љекарима из БГ да цуте а из насих пара пара фонда

Name

Дрвар

04.04.2018 14:49

Прозрео га Павиц Стевандиц је опозиција увуцена у редове позиције ,која це се вратити на старо. Тактика сзп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Редрвар

04.04.2018 15:39

Задњих дана и оно сто је било будала у стевандицевој партији тразе себи мјеста у другим партијама.Сконтали да идуци за будалом мозес заврсити у лудници.

Name

весма

04.04.2018 14:54

Браво Марко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

04.04.2018 14:55

Наравно, Павиц зна ста ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

04.04.2018 14:55

Ма незна се који је веце зло за овај народ, обојица за Туњице па даље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истоцно Ново Сарајево

04.04.2018 14:56

Марко је један велики господин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

04.04.2018 15:11

Ниста ти Павицу ниси бољи од Стевандица упорно си говоријо да днс неце одустати од једног од два мјеста за изборе послије састанка владајуце коалиције промијеијо си мисљење и присто на оно све стоје Додик предлаго толико о теби и твом карактеру

Name

РЕ Пензионер

04.04.2018 15:34

Али це узети Владу која је битнија од обе функције. ДНС једина странка која се бави обицним цовјеком

Name

ОМАРСКА

04.04.2018 17:03

Неће павић добити ништа он се накро за десет кољена

Name

Марко

04.04.2018 15:00

Павиц је најискуснији политицар у РС. Изборна јединица 6 це изгурати 2 посланика, а овима сто смета ДНС зна се гдје је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2018 15:58

Изборна јединица 6 хахаха неће ни једног како су кренули

Name

ре

06.04.2018 06:59

Па он је метузалем који неможе ни сам себи помоћи, какву енергију видите у том удбашу и премазаном преваранту, па у власти су 20 година, само су ухљебили своје полтроне, дајте људи освјестите се???

Name

Ау ау ау ау

04.04.2018 15:01

Сах мат искусног Павкета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

04.04.2018 15:14

Много сте љубоморни и пакосни према Стевандицу,смирите мало нерве!

Name

РЕАЛНО

04.04.2018 15:03

ДНС прераста у најозбиљнији политицки субјект у РС, циме се показује да, иако припада коалцији, није зависна од исте, него управо супротно. То се да видјети по многим показатељима, као сто је и овај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо С.

04.04.2018 15:03

ДНС је дефинитивно најјаца партија после СНСД и за 4 године це бити прва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО ЋУТИ

04.04.2018 17:53

ДНС СЕ РАСПАДА ЗБОГ ПАВИЋА ЧУБРЕ И ЈОШ ЈЕДНИМ МАЛИМ БРОЈЕМ ЛОПОВА

Name

Катакомба

04.04.2018 19:40

Ацо не будали. Васи цланови це гласати за вас и то је то. Каква велицина партије, не насједај на ту супљу. Док изварате своје цланове који су вам досли јер су преварени у осталим партијама, распасцете се до наредних локалних избора. Не запосљавате како сте обецали. Ако је теби тренутно добро је али бар цути и гледај како цес себе спасити на сљедецим изборима.

Name

ОБЈЕКТИВНО

04.04.2018 19:41

ДНС је једина странка која испуњава дата обецања.Ријец је ријец.

Name

Па

04.04.2018 15:05

Да да јес све је тако,али ако у октобру мало захвали а овај пређе цензус ето њега на широм отворена врата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевицанка

04.04.2018 15:11

Господин Павић је реалан и позитиван политичар, којем је интерес народа на првом мјесту. Свака част Павићу!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

04.04.2018 16:40

Моја мајевцанко ,да је њему на првом мјесту народ одавно је требао стати на лопту и изаци из коалиције која је овај исти народ довела до руба егзистенције односно пропасти. Требало би мало боље анализирати и видјети да није само снсд-е крив за овако лосу ситуацију него и његови коалициони партнери . Е ,управо због аминовања оваквог стања у РС тај исти народ којег ви помињете треба да позове на одговорност . Немоземо кривити само Додика него и Павица а богами и Дјокица. Из тих разлога ја измедју њих по одговорности неправим разлику. Подједнако су криви за лосе стање у пољопривреди,индустрији ,јавним предузецима ,лосој приватизацији односно тотално лосој економској ситуацији, а највисе на исељавању породица из РС. Сад ми реците само да то није тако . Због тога незелим никога тко је уцествовао у овоме да амнестирам.

Name

ре

06.04.2018 07:05

Капетане свака ти част на коментару, истина је само подјела плијена, а не народни интерес, он стално подвлачи подјелу плијена, којико је ко и тд. павић је давно требао ићи у заборав, гдје су му млади кадрови, можда бојић прелетачевић.

Name

Трацак Наде

04.04.2018 15:19

Браво за Марка,треба инсистирати на премијеру и Милана Радовица ставити за премијера. Ако је истина да Радовиц улази у ДНС то је најјаци политицки потез једне странке у задњих 15 година.Цовјек је из реалног сектора,образован,постен...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борка Бн

04.04.2018 15:37

Ја лицно познајем господина Радовица,запослио ми је кцерку и помогао многим људима,он је као сто сте рекли НАДА за опстанак на овим просторима.Само треба да се надамо да це заиста да удје у политику

Name

Ко о цему

04.04.2018 15:44

Радовиц је толико постен да је постено платио свој докторат. Није га имао кад писати будуци да не избија из своје кафане.

Name

Саса П.

04.04.2018 15:56

Срам те Било,Милан је цовјек који је био најбољи уценик у гимназији,а касније на Економском Факултету,цовјек је помогао свакоме ко је то тразио од њега. Стиди се

Name

ре Борка Бн

04.04.2018 15:59

Је ли се кћерка захвалила

Name

Ако це нас Мица спасавати

04.04.2018 16:05

Аца Лукас це бити министар финансија

Name

Ха ха ха

04.04.2018 16:06

Е насмија се Мица премијер,Мица и политика , па он је за мјузикл ,оперу и народно весеље прави весељак ха ха ха

Name

Ре трачак наде

04.04.2018 16:11

Радовиц??? Класични манипулатор извлачи паре из Нове Банке и даје их Днс у и обични хоштаплер, Радовић је марионета јер главни капо је Авлијаш који је гурнуо Радовића да извлачи паре из банке, и разбабацује их по Београду али неће дуго а и он је избјеглица из Сарајева , нажалост све саме избјеглице то је превршило сваку мјеру ,

Name

Приватник БЛ

04.04.2018 16:28

Добри народе,Ја запосљавам 260 људи,до сада нисам био цлан нити једне странке,али Ако Радовиц улази у ДНС исти дан улазим и Ја. Никада плата ми један дан каснила нија.Добри моји,дрзаву треба да воде људи који знају ста је привреда,а не политицари који немају дана радног искуства,зато и јесмо ту гдје смо,а ако ико се разумије у економију и привреду то је МИЛАН РАДОВИЦ

Name

Ау

04.04.2018 17:04

Јесу се Радовицеви полтрони овдје расписали. Није вам он капацитет за то. Кафански цовјек. Авлијас који се повукао на мјесто потпредсједника Н.банке и даље вуце све конце.

Name

Ре приватник Бл

04.04.2018 17:06

Ниси ти приватник из Бл и ти си нека избјеглица и ти запошљаваш 260 радника , лажеш ли лажеш , зна Бањалука ко је радовиц , доста вас је висе сератори.

Name

Игор

04.04.2018 15:20

ДНС једина странка у РС са интегритетом. На изборној јединици 6 иде ка 2 посланика. У народу све популарнија странка са перспективом друге партије у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.04.2018 07:16

Шта су то урадили, осим што су дјелећи вјечито власт, пљачкали су овај народ и ухљебљавали текве који сада овдје износе хвалоспјеве, гдје је тај ваш радовић радио у привреди да га толико хвалите, који су резултати осим што је мажда неке ухљебио па га хвале, меузалем је саучесник наше пропасти и то је једина чињеница. дајте се ослободите навијања, није ово фудбал, размишљајте својом главом и преузмите одговорност за бодућност, метизалем то није, пензија, удбаш???

Name

Бојан БЛ

04.04.2018 15:27

Павицу морате истрајати на мјесту премијера,после тога постајете незаобилазан фактор у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопаре

04.04.2018 15:40

Браво Павицу, добар потез. Идемо преко 100.000 гласова.

Name

Синнy Боy

04.04.2018 15:32

Пошто је Стевандић тешки прелетач можда сад поново прелети у опозицију. А послије избора летиће у супротном правцу. Папчина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ: Синнy Боy

04.04.2018 16:43

Зна Стевандиц итекако ста ради, а цињеница је да све ради сто од њега затрази Додик. Зато немој сумњати да га Додик добро неце скућити са собом у Сарајево на неку функцију након ових избора. Много он висе Додику вриједи тиме сто кида СЗП , него Павиц који је са њим у коалицији.

Name

Дарко Требиње

04.04.2018 15:32

ДНС је најпозитивнија странка тренутно у РС,ако заиста доведу Милана Радовица ДНС са њим постаје незаобилазан фактор наредних 10 година. Цовјек је људина права

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСКРЕНО

04.04.2018 16:00

Никад нисам гласала,али ако Милан Радовиц заиста удје у ДНС, породица Јотиц цијела гласа за ДНС,а има нас 12

Name

Бојан

04.04.2018 16:32

Искрена подрска за Милана Радовица ма гдје год био

Name

ре

04.04.2018 17:03

Потврђено нико до сада није гласао за Уједињену Српску на републицким изборима а сада це их гласати 37 000.

Name

ре

06.04.2018 07:23

Дај неко да напише шта је тај радовић урадио до сада, осим ако је неком лично помогао, па то није мјерило, које тај "геније"???? је ли то онај из банке која је сада на реду да пропадне, какав може привредник бити банкар?? признајем само оног да је привредник који је подигао производну фирму, извози и тд. остало је само пратећа дјелатност, једино производња ствара нову вриједност???

Name

МАРИЈА

04.04.2018 15:36

ПАВИЋ ЈЕ ПРЕСУЂЕНИ КРИМИНАЛАЦ И ЈОШ ИМО СТОТИНУ НЕ РАСВИЉЕТНИХ ДЈЕЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

18.04.2018 18:15

Не лупетај! Павиц је искусан политицар и раст странке све говори. 12 посланика у октобру!

Name

Познавалац прилика

04.04.2018 15:38

ДНС као и друге двије је мафијашка организација којој треба забранити рад, а чланове и симпатизере искључити из јавног живота. Вође на робију и у психијатријске установе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

18.04.2018 18:17

Додји себи док имас коме! ДНС је једина странка која има раст!

Name

Ста Би

04.04.2018 15:43

Са кандидатом за предсједника РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

04.04.2018 15:50

Стевандиц се прерано понадао да це бити у игри, а он катапултиран. Не да нико власт. Ста це остати од његове комби партије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врста 8472

04.04.2018 18:52

У Градишки ових дан све звони од ,,напада,, Саше Лазића ДНС на ,,уваженог,, доктора Михајловића Уј Српска...Питам се је ли то кренуо обрачун ове двије партије код нас у Градишки....?

Name

ПД Сања

04.04.2018 15:54

Ово је наручен и добро плаћен текст и то нашим парама Павић је без карактера ,ЛОПУЖА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сања

06.04.2018 14:29

Подрзавам И дјелим твоје мисљење о старој лопузи

Name

Риалити соуу

04.04.2018 15:55

Посто Стевандицу као његовим земљаку Шпири стаје све под капу није искљуцено да це се вратит у неку опозициону стрку ил коалиц....знате како их обицни градјани зову браћа БРЉАВЦИ...а шта мајка мозе да роди...видели они себе имал ико да им казе...никад људи у њима двојици да се поново роде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

04.04.2018 15:57

Тај Стевандић је добио веике паре од Миле да оснује политичку партију и да растура СДС и ДНС. Била сам у тој странци и видјела ко шаље опрему за канцеларије и новац. Све је код Стевандића лаж и криминал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

05.04.2018 19:22

Јелена свака цаст на коментару Стевандиц бандит свјетски

Name

Пд

04.04.2018 15:57

Ха ха ха...цуј Павиц магистар правних наука. Он ни гимназију у Приједору није могао заврсити. Ово је само код нас могуце...дно дна је у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко Митровић

04.04.2018 15:58

Док је код Стевандића његовог кума Дарке Кременовића то ће бити афера странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта имаш причати?

05.04.2018 06:57

Шта ти имаш спомињати Дарка Кременовића уопште, срам те било. Човјек тренутно пролази кроз тешки период у животу и знам да му није лако. Не дај Боже да и ти имаш проблема са супругом и у браку и да те прави рогоњом па да мораш да је бијеш. Срам те било.

Name

ИНСАЈДЕР

04.04.2018 16:10

ПОСЛЕДЊА ИСТРАЗИВАЊА ГОВОРЕ ДНС 8,4% СТЕВАНДИЦ 1,8% ПОДАТАК КОЈИ ЈЕ ВРСИО ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.04.2018 16:41

ДНС 8.8 УС 7.2 подаци од СДС

Name

Оги78

04.04.2018 16:17

Марко Павић држи лекцију свима у изборној години а највише Стевандићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ријец

17.04.2018 18:56

Једина странка која испуњава обецања је ДНС.Ријец је ријец!

Name

Ријец

17.04.2018 19:08

Тако је!Постена политика се увијек исплати,а то це се видјети у октобру.Браво за ДНС!

Name

НН

04.04.2018 16:19

Ето њега сад у Сзп

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данка

04.04.2018 16:21

Теско нама са оваквом власти...па ДНС је у власти 12 година и ви га хвалите..засто?? Ста су добро урадили?? Ста??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Приједор

04.04.2018 16:43

Једина странка поред СРС која никад није гласала за пренос надлезности,спријецили продају Љубије,продају ЕПРС,Приједор град са највисим стандардом у БИХ... Колико су имали уцесца у власти поред СНСД јако доста урадили

Name

РЕ МИРА

04.04.2018 17:28

ПАВИЋ ЈЕ УНИШТИО ПРИЈЕДОР И СВЕ ФИРМЕ КОЈЕ ЈЕ ДОБИО У РАСПОДЈЕЛИ ПЛИЈЕНА . СРАМОТА ДА ГА ТАКО ХВАЛИШ

Name

МР

04.04.2018 16:24

РИЈЕЧ ЈЕ РИЈЕЧ ЛОПОВ ЈЕ ЛОПОВ РЕЧЕ ПАВИЋ И ЛАПИ МИЛИОНЧЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

04.04.2018 16:29

Уз године долази и искуство..Тако Павиц након Сукала пазљиво бира сараднике и добро се показала његова процијена око Стевандица.Стрпљен,спасен.Уз насег Несица,днс на Романији је на корак до друге странке.Зивила Романија. Слободан,Истоцно Ново Сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха Ха... Нешић...

05.04.2018 06:53

Какав црни Нешић па за тога се прича да је рођену мајку покрао и опљачкао. Народ се спрда са њим и зову га обер криминалац. У Путевима РС нико није узимао новац као што он узима. ДНС сад покушава преко фезбука да га опере и уљепша стављајући његове слике и пишући неке хвалоспјеве, а кад му фацу видиш из ње штрчи лоповлук, криминал и превара.

Name

Марко

07.04.2018 06:38

ДАР-ЦОМПАНY ...дуг 1,085,566.77КМ, Јавни податак који се мозе наци у Извјестају о дузницима по основу ПДВ-а на дан 29.09.2017. године. Дали су му Путеве РС да компензује он сто је покрадено плус оно сто је потросио плацајуци гласове на Романији

Name

Сања УКЦ БЛ

04.04.2018 16:35

Е када се толико увлаци у гузицу Мили нека му је неко показао гдје му је мјесто. Браво Павицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тобут

04.04.2018 16:45

Павицу свака цаст на истрајности и потезу. Идемо даље!

Name

ПРИЈЕДОР

05.04.2018 09:05

ДНС ЈЕ САКУПЉАЧ СМЕЋА, и прави рециклиране политичаре. Све је то ђубар, са етикетом телета.

Name

Сина Лаус

04.04.2018 16:38

Јос да га хоце и Радојициц истјерати из градске власти у БЛ,да се врати у Дрвар са Спирицем лопузом. Главни финансијери су му Каја и Дзомбиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

04.04.2018 16:56

Павиц који и није несто омиљен у народу овим потезом избацивањем Стевандица из игре покупио је много симпатија у гласацком тијелу. Не сто је он како рекох несто фин и добар него сто је овај други толико омразен у народу као негативац и љигавац превртац. Тако ради искусан политицар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приче за дјецу

04.04.2018 17:23

Зар је могуће да неко од вас који пратите политику вјерује у ово? Па некидан су се састали Додик, Павић, Стевандић и Ђокић и договорили заједно и то 60% СНСД, 25% ДНС, а 15% подијелити између СП и УС у зависности ко добије више гласова. Зар је могуће да падате на ове глупе форе? Па стварно више...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нено

04.04.2018 17:25

Овога љигавца Стевандића, до јуче је пљувао у супротни табор /СНСД/ а данас контра..управо гледам и слусам на YОУТУБЕ..јакав морални лик мозес бити да такво несто себи цовјек дозволи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дусан_Прњавор

04.04.2018 19:05

ДНС је показао да се водјење умјерене и принципијалне политике исплати на дугороцне стазе. Странка је створила јаку организацију са доста младих људи и тек ју цека будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.04.2018 07:31

Мислиш на бојића и друге прелетачевиће који заједно имају преко 300 година, и додаш преко 70 година павића који дјели плијен са бајом и ђокићем, а гдје је ту обични човјек???

Name

Дипл. инж. пољопривреде

04.04.2018 19:45

Свака част Павићу и његовој странци ДНС-у, чист примјер како требају остале странке да се понашају и раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.04.2018 07:34

Шта је он то урадио осим подјеле плијена и збрињавања својих полтрона, дајте народе, па није ово фубал па да навијате, него размишљајте ако имате мозга, треба нам потпуно нова концепција да преокренемо ситуацију, напредак а не подјела плијена???

Name

Велики ДрМр

04.04.2018 19:48

Маните се приче како је СДС права ствар...Били су на власти и показали су своје капацитете, у лопарској општини затворили све фабрике, приватизовали и претходне изборе бори ли се са слоганом ВРИЈЕМЕ ЈЕ ЗА ПРОМЈЕНЕ! Какве промјене када сте од '95 на власти?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

05.04.2018 07:38

Ти си залутао, били на властии колико и у које доба!? Ови твоји су оперутали све, па и паре од Телекома, олизали цанак , сто се казе.

Name

Требињац

04.04.2018 22:19

Днс у власти пуних 15 година...плате све веце..нема незапослених..све се боље зиви....и за све је то заслужан и ДНС..па гласајте за њега...оцигледно да добро влада..

ОДГОВОРИТЕ
Name

гласам

04.04.2018 23:54

ДНС је јака странка и ове године највећи раст може да забиљежи...не треба поредити покушај Стевандица и Додика да помјере ДНС са реалним стањем...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре гласам

06.04.2018 14:34

Колико луд требас бити да гласас за Днс И Павица

Name

Маџар

05.04.2018 06:39

Овај Стевандић Ненад прикључиће се пост фестум. И још понеко из његове пратње. Не сви, нема мјеста за толико. Набујао је тај папкарски сој преко сваке мјере. Вјерна реплика народа, а народ је као и тај сој је. Непоуздан, лажив, поткупљив, неук и непросвијећен, не памти оно од јуче, умом не досеже ни до сутра, не веже узроке и посљедице. Ипак је свијет пун гада, како то рече јунак познате Андрићеве приповијетке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.04.2018 07:37

Браво, кратка и јасна дефиниција нас и наших домета.

Name

лујо

05.04.2018 07:05

У проценту који је Марко потписао СНСД-у налази се и простор за Стевандића само није јавно речено! Као Павић побједио у преговорима- мош мислит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.04.2018 07:31

Колумбо.

Name

Фоца

05.04.2018 09:25

Павиц ја палома која брисе Додику нос а Дјокиц тоалет за брисање гузице,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маки ПД

05.04.2018 10:14

ДНС према свим релевантним анкетама које признају и људи из опозиције, говоре о великом и свакодневном расту ДНСа. Мудра, стрпљива политика, без националистицких и узнемиравајуцих изјава, а опет у застити интетереса РС и одрзавања мира и ставилности су разлози због којих људи све висе прилазе политици господина Павица. За 15 година од мале странке, су под водјством Марка Павица досли до треце по снази партије у РС. Без ДНС нема формирања Владе нити доносења икаквих знацајнијих одлука. У овом тренутку заостају 5% за СДС. До избора це то пасти на испод 3%. Велики раст ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

17.04.2018 18:51

Тако је!ДНС стално расте и не мијења своју политику,политику правде и напретка.

Name

Наивно

05.04.2018 10:33

Само наивни вјерују Марку Павицу. Народне судбине и јесу такве какве јесу сто вјерују оваквим "патриотама". Павиц и Додик(г)су везани пупцаном врпцом. Имајте то на уму. А засто је то тако? Муцните мало...Глава није створена само као плац за брицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗОЧАРАНИ ДНС

05.04.2018 11:41

ЈА КАКВИХ СЕ ГЛУПОСТИ НАЧИТАХ У ТЕКСТУ И КОМЕНТАРИМА,МИЛА МОЈА МАЈКО. ДНС, са папцима пада, посвађани су на истоку, незадовољни су стари чланови у општинама због папака. Изгубише образ узимајући издајнике, сад ништа нису бољи од најгорег човјека који је икад био у политици, погађате, ради се о папкару Стевандићу. ЗНАТЕ КАКО ЈА ВИДИМ ТЕ ПАПКЕ И ОНЕ ПАРТИЈЕ КОЈЕ ИХ ПРИМАЈУ НАДАЈУЋИ СЕ ЗБОГ ТОГА ДА ЋЕ ИХ ЧАСТИТ НАРОД ВИШЕ ПОШТОВАТИ ШТО СУ ИМ СЕ ГОВНА ПРИДРУЖИЛА. ТО МУ ДОЂЕ ИСТО КАО КАД ОЖЕЊЕН ЧОВЈЕК ОСТАВИ СВОЈУ ПОРОДИЦУ-ДЈЕЦУ ЗБОГ КУРВЕ, ВЈЕРУЈУЋИ ДА РАДИ ПРАВИ ПОТЕЗ, ДА ЋЕ ГА ЗБОГ УВОЂЕЊА КУРВЕТИНЕ У КУЋУ И ТУГЕ ЊЕГОВЕ ДЈЕЦЕ И ПОРОДИЦЕ, ЊЕГОВА ФАМИЛИЈА, КОМШИЈЕ И ПРИЈАТЕЉИ ВИШЕ ЦИЈЕНИТИ. Тако ће и ДНС изгубити десетине хиљада гласача који су можда могли за њих гласати да не уведоше КУРВЕТИНЕ у кућу? Каквих 100.000 гласова? То неко може писати у нарученим чланцима, са овим КУРВЕТИНАМА ПОЛИТИЧКИМ и поданичким односом према СНСД, не вјерујем да ћемо добити више од 40-50.000 са куповином гласова, умјесто прошлих 61.000 гласова, такодје са великим бројем купљених гласова. ЗБОГ ТОГА ЈА НАПУШТАМ ДНС, био са прије у комунистима, па ево у ДНС и више никад нигдје због КУРВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разоцарани

17.04.2018 07:10

ДНС је једина странка која расте у РС. Ти ниси разоцаран, него се кајес сто си отисао.

Name

БОБА

05.04.2018 11:57

КАД НЕКОМЕ ДАШ ПРАВО ТЕШКО ГА МОЖЕШ УКИНУТИ ТАКО И ЊИМА. ПОЈЕДИНИ НАРОД ИМ ДАЈЕ НА ЗНАЧАЈУ МЕНИ ЛИЧНО СУ НИКО И НИШТА. ОНИ И СВИ ОКО ЊИХ ИМАЈУ МАНЕ И ТО ГОВОРНЕ ИЛИ ДРУГЕ.ВЕЛИКИ ГАЗДА И ПАПАК ОКО ЊЕГА И СВИ ОСТАЛИ ПАПЦИ ИЗА ЊЕГА.КО МОЖЕ ВЈЕРОВАТИ ПАПЦИМА.ИЗНЕВЈЕРИШ ОНОГА КО ТЕ СТВОРИЈО КО МУ МОЖЕ ВЈЕРОВАТИ.ОВО ЗА МЕНЕ НИЈЕ РИЈЕЧ ЈЕ РИЈЕЧ НЕГО ГОВНА СУ ГОВНА ТО ИМ БОЉЕ ПРИСТАЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

17.04.2018 07:09

Ви из СЗП-а не волите ни сами себе. Папци, ово-оно...Вала, теско ми вас је и коментарисат.

Name

НЕ МОГУ ВИЈЕРОВАТИ

05.04.2018 13:34

ДА ЛИ ДОТИЧНА МИРА ЗНА ШТА ПРИЧА ,ПРИЈЕДОР ГРАД СА НАЈВЕЋИМ РАСТОМ У БИХ.ЈА ГЛУПЕ ЖЕНЕ.МОРА ДА ЈЕ ДОШЛА ИЗ СЕЛА У ГРАД ПА ЈЕ ОВО ЗА ЊУ АМЕРИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

05.04.2018 13:57

ДИП.ИНЖ.ПОЉОПРИВРЕДЕ ЈЕ ЗАДОВОЉАН ПАВИЋЕМ И МАЛИНАМА..ТО СУ НАШИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ.БРАВО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко Ловре

05.04.2018 15:59

Ненад Стевандић је човијек Милорада Додика и све фотеље му је уступио од Снсд као и новац. Уједињена Српска је експозитура СНСД а и док Додик хоће биће и УС е.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НА све је спреман

05.04.2018 19:47

СНСД се грдно зезнуо са Стевандићем, само је гнев народа због папакара навукао. Иначе, сви гласови које добије Стевандић, биће искључиво СНСД гласача.Стевандићеви чланови су посудјени од Мила.. Најбоље од свега ће бити то што Стевандићеви неће прећи цензус, па ће СНСД изгубити десетак и више хиљада сигурних гласова, или два посланичка мандата. Значи да су и у СНСД ПАПЦИ.

Name

ЧУЈЕМ

05.04.2018 22:00

Чујем из поузданих извора да се води истрага о папку Дуњићу због неких муљања на локалним изборима. Биће да ће му бити забрањено да учествује на изборима? Свеједно, свакако проћи неће, али ето још једне бруке папкарској партији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

17.04.2018 07:08

То прицају зене по селу? ДНС це реци своје у октобру. Колико год нас мрзили бас не мозе нико, а то није слуцајно.

Name

Марко

07.04.2018 06:30

Па како вас није срамота објавити било ста у прилог ДНС-у? Па тај Павиц је само тразио људе по И. Сарајеву који имају довољно пара да би их уцланио у странку. Па данас тамо има перјаницу Несица који управља путевима Српске и у кафани уy кафу набацује послове својим пријатељима. Тај Несиц је једна криминалцина бивси полицајац о којем сте и ви писали висе пута. Насилник, који је висе људи испребијао, остао дузан милионе по основу пореза и затворио ДАР цомпанy.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркан

17.04.2018 07:05

Бас ме занима по цему су "твоји" бољи? ДНС је од свих странака највисе расте, а ти мозес "пљуват" по ДНС-у до сутра. Регија 6 два посланика.

Name

Марко

07.04.2018 06:35

Ево ко вам је Павиц. Ово је његов пулен (Несиц Ненад) коме је дао Путеве Српске...ЦОМПАНY д.о.о Истоцно Сарајево дузан по основу пореза 1,085,566.77КМ...и ми му дамо најјацу фирму. Па свако зна да је раднице исплацивао у кобасицама и сад је добар?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

07.04.2018 09:15

Какав нокаут!!! Нема од Ненадове странцице ниста пропали су у покусају! Сада слиједи распад Ненадове странке! Тако ти је то када од *корисног идиота* остане само идиот!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

17.04.2018 09:19

Господин Павиц је институција. ДНС у октобру оцекује преко 100.000 гладова, једина странка која има раст и која бити незаобилазна у формирању власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

17.04.2018 18:22

ДНС је једина странка која је у сталном порасту у РС.Господин Павиц је најзаслузнији за то.

Name

Објективно

17.04.2018 18:40

ДНС је странка која мисли на будуцност и пруза сансу младим кадровима.То их издваја од свих других.Само напријед!