Заводила госте, а власник пљачкао!

Жељка Давидовић (32) оптужена је да је заводила и по интимним дијеловима тијела додиривала госте сеоске кафане "Каскада" у мјесту Горњи Рахић, код Брчког, како би им одвукла пажњу, да би их потом пљачкали власник кафане Зијад Каралић (42), звани Гике, те Лидија Димковић (36).

Босна и Херцеговина 04.04.2018 | 15:40
Заводила госте, а власник пљачкао!
У оптужници брчанског тужилаштва, а која је потврђена, наводи се да је она то прво урадила у ноћи између 9. и 10. марта прошле године, након што је у кафану дошао гост Н.Н.

"Н.Н. је пио алкохол. Каралић и Димковићева су примијетили да он има већу количину новца, а били су свјесни и да је пијан, те су позвали Давидовићеву, рекавши јој да сједне поред Н.Н. и заведе га", пише у оптужници.

Наводи се да је Жељка на то пристала, те с тим гостом сјела за други, издвојени сто, а потом му раскопчала одјећу и додиривала га по интимним дијеловима тијела и грлила.

"За то вријеме Лидија је наставила госта послуживати алкохолом, у који су му претходно ставили омамљујуће средство", пише у оптужници.

Када је гост омамљен, судећи по оптужници, на сцену је ступио газда кафане.

"Каралић је из одјеће Н.Н. узео око 1.400 марака и око 3.000 евра", пише у оптужници.

Међутим, судећи по оптужници, слично се дешавало и у ноћи 22. марта прошле године.

"Након што се Каралић испред објекта сусрео са К.Ф., те га позвао да уђе у кафану како би попили пиће, на што је К.Ф. пристао, почели су му послуживати алкохол, те су примијетили да он код себе има новац", наводи се у том документу.

Сценариј је, судећи по оптужници, тада био готово идентичан - Каралић и Димковићева су позвали Жељку, и рекли јој да треба да украде паре од госта.

"Рекли су Жељки да сједне за сто поред К.Ф. како би с њим остварила блискији контакт, на шта је Жељка и пристала, након чега су у алкохол који је пио гост ставили медикамент клозапин, а који се сврстава у групу антипсихотика који се користе за лијечење специфичних менталних поремећаја", пише у оптужници.

Наставили су, додаје се, госта послуживати пићем, а потом су га позвали да пођу у други угоститељски објекат, на шта је он и пристао. Цех у другој кафани плаћао је К.Ф., а када је он доведен у стање смањене свијести, кренули су даље.

"Лидија је одвезла једно возило, док је Зијад рекао Жељки да сједне на задње сједиште гостовог фолксвагена, гдје је сјео и К.Ф. Док је Зијад возио, ауто је паркирао близу ријеке, те су Зијад и Жељка скинули панталоне госту, при чему је Жељка додиривала К.Ф. по тијелу, нудећи му да остваре интиман однос", пише у оптужници.

За то вријеме Зијад није дангубио, већ је, како се наводи, из новчаника који је нашао у панталонама К.Ф. украо око 5.400 америчких долара. Жељка и Зијад су потом отишли, а жртву су оставили у ауту.

Зијад Каралић и Лидија Димковић су, присјетимо се, оптужени прије неколико мјесеци да су од марта до августа омамљивали госте "Каскаде", а затим им украли новац и друге драгоцјености, укупне вриједности близу 30.000 КМ. Оптужница је сада потврђена и против њихове саучеснице Жељке Давидовић.

Извор: НН

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

терапија

04.04.2018 16:00

Шта су сипали у алкохол да би омамили и опљачкали госте испада да су сви посјетиоци те кафане луди и ненормални што су тамо улазили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.04.2018 01:39

Усли да показује финансиску моц сједају прво СЕ вади Телефон ставља на сто па надуван новцаник анд висе није ни занимљиво Марлборо и наруцује дзеки ма само отимајте нек СЕ тако курдупе тамо гдје раде вода им скупа зале СЕ а маргарим за сваки оброк.

Name

У

04.04.2018 16:12

То је код нас легално,једино је проблем кад ухвате цовјека који вози метар дрва а нема папира..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

04.04.2018 16:13

Сто раде на сицу,нек брате лијепо оснују политицку странку и узму лову овако немају бас пуно прихода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

04.04.2018 18:05

Који ум носи у кафану 1400 км и 3000 еура. Или је новац једноставно отишао како је и стечен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дире Страитс

05.04.2018 06:25

Потпуно си у праву. Браво за коментар.

Name

Реља

05.04.2018 01:33

Нетреба им судити тако ти је кад додју ови СА запада Курце СЕ васе новцанике да сваки води да је пун а Кредит дуго огулијо кицму носајуц ригипс плоце и досо да јебе постену сиротињу ма отимат треба фукарама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

05.04.2018 11:38

Цитам овде коментаре и немогу да вјерујем коликк су људи љубоморни,како треба му покупити све паре како се странци курце,а и овде би цитав Балкан отисо да има гдје,странци име неваљају а кад треба да се ради пут,телефон или било ста да се гради тразе од странаца,засто тразите кад кад мозете без странаца?овде се неради о странцу или не овде се ради о разуму и о цовјеку,гдје и како стеко паре његова ствар ако је укро нек одговара а не да подрзавате лопове,ко подрзава лопова и он је лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

терапија

05.04.2018 20:06

Баш вала

Name

Уххх

05.04.2018 21:55

Није ни њој лако било. Има ли добровољаца да руца ста је она скухала са својим рукама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

терапија

06.04.2018 12:59

Да се без потребе трујеш алколом и клозапином?