Чистка у Олимпијакосу!

Урош Ђурђевић иде после само једне сезоне! На трансфер листи још петорица! Странци у немилости!

Фудбал 05.04.2018 | 19:00
Чистка у Олимпијакосу!
После само једне сезоне у Пиреју, Урош Ђурђевић би могао да напусти Олимпијакос!

Српски нападач налази се у групи играча за коју грчка штампа уверава да нису испунили очекивања актуелног првака и листом констатује да ће на лето бити продат, иако је крајем августа прошле године потписао уговор до јуна 2021.

Медији у Атини преносе да су у Олимпијакосу незадовољни како се бивши шпиц Партизана показао на новом радном месту и да извесно следи растанак. Подсетимо, Ђурђевић је одиграо 28 утакмица, међутим, само шест у улози стартера, дао је седам голова и уписао једну асистенцију, а учинак би му вероватно био плодоноснији да се на клупи задржао Бесник Хаси, који га је довео на Караиксакис, да би у међувремену променио још двојицу тренера (Такис Лемонс и Оскар Гарсија).

Осим Ђурђевића, извесно је да ће Олимпијакос напустити Белгијанац Ођиђа Офое и Бразилац Себа. Обојици је речено да клуб на њих више не рачуна, неће играти до краја сезоне и тренираће одвојено од екипе, што је једна у склопу радикланих мера газде Вангелиса Маринакиса. А а трансфер листи ће се наћи још шпански дефанзивац Алберто Ботиа и белгијски штопер Бјорн Енгелс. Незадовољан ситуацијом у клубу трансфер је затражио Норвежанин Омар Елабделауи. Он би да у Премијер лигу...

Грци уверавају да су у овом тренутку за наредну сезону сигурни само голман Силвио Прото, СенегалацПапе Сисе, ирански нападач Карим Ансарифард од странаца, односно Грци Леонардо Кутрис и ПанајотосТакидис.

Све је последица великог бодовног заостака и извесног губитка титуле после седам везаних круна.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар