Павићевић: Овдје падају великани, а не мали Морнар!

Тренер Морнара Михаило Павићевић честитао је Црвеној звезди на пролазу у финале АБА лиге.  Михаило Павићевић: Ово је најлепши начин да завршимо сезону! Пола мојих момака није играло у оваквој атмосфери! „Звезда нам је узела шут споља“, додао искусни стручњак.

Кошарка 03.04.2018 | 09:45
Павићевић: Овдје падају великани, а не мали Морнар!
Кошаркаши Црвене звезде победили су Морнар са 88:69, у трећем, одлучујућем, мечу полуфинала АБА лиге.

"Честитам Звезди, ми смо дали максимум. Рекао сам и уочи серије да не зависи од нас него од њих, немамо за чиме да жалимо. Да је неко на почетку сезоне рекао да ћемо овако завршити сезону у оваквом амбијенту... Пола мојих играча није играло у таквом амбијенту", рекао је Павићевић.

Павићевић је и честитао играчима и управи на феноменалној сезони, као и то да се нада да ће следеће сезоне направити искорак даље.

"Звезда има десет начина како да нас добије, а ми само један. Овде падају и великани европске кошарке, а не мали Морнар", рекао је Павићевић.

Урош Луковић играо је на овом мечу, иако није требало због повреде.

"Видели сте и сами, Урош је имао тренинг на његову велику жељу, први тренинг у недељу увече и тада је изразио желу да игра. Волим да поштујем играча, али видите да је месец дана ван тренажног процеса и није могао да нам помогне", казао је Павићевић.

Тренер Морнара прокоментарисао је да ли ће остати наредне године у Морнару.

"Најтеже питање. Ја сам једини страни тренер који је у Кини дао отказ. Сваке године по 2000 тренера аплицира за посао тамо, ја сам оданде отишао да бих помогао брату који је уложио велика средства и огроман труд у ово и ми смо као једно", казао је он.

Павићевић је прокоментарисао и партију Врањеша.

"Знате, сви преферирамо неку врсту кошарке, ја волим шутере а он је такав и храбар је. Има доста шутера који на тренингу не промашују, а онда их на утакмици нема. То нису шутери. Он није један од њих. Препоручио га је Боша Тањевиц. А Нидама ћемо пробати да заџзимо, имао је сјајну сезону", закључио је Павићевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар