Невјерица у Цедевити: Ко је угасио свјетло?

"Мислим да ће нас још дуго прогањати оно што се догодило у задњој четвртини", додаје капитен Цедевите.

Кошарка 02.04.2018 | 15:15
Невјерица у Цедевити: Ко је угасио свјетло?
На уласку у последњу четвртину Цедевита је имала предност против Будућности, али је на крају меча ипак морала да пружи руку бољем ривалу који је обезбедио своје прво АБА финале.

Хрватски представник на Јадрану је оба меча у "Морачи" одиграо веома квалитетно, да би потом дошло до необјашњивог пада, с тим да су у другој утакмици поражени далеко убедљивије (72:57). Кључна је била последња деоница у којој је публика са трибина водила Будућност (27:11).

Шта се десило са Цедевитом?

Решење није знао ни капитен Роко Лени Укић.

"Нисмо се само држали него смо били бољи у три четвртине. Али не знам ко је угасио свјетло у задњој четвртини... Једноставно смо у свим кошаркашким елементима пали. Они су имали енергију више и играча с клупе који је у задњој четвртини постигао 12 поена", казао је он и уз честитку екипи Будућности додао:

"Мислим да ће нас још дуго прогањати што се догодило у задњој четвртини".

Новинаре је занимало да ли би Цедевита прошла даље да има бољу подршку навијача.

"Не би. Мислим да публика не игра, играју играчи. Публика је била ту и прве три четвртине, кад смо ми били боља екипа и док смо водили, тако да мислим да то уопште није разлог победе него су разлози њихове победе чисто кошаркашки и енергетске природе", рекао је Укић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар