Дурент: Мислио сам да ће ми титула помоћи, али није!

Кошаркаш Голден Стејта Кевин Дурент још једном се отворио причајући о свом приватном животу и проблемима.

Кошарка 03.04.2018 | 11:30
Дурент: Мислио сам да ће ми титула помоћи, али није!
Дурент је у интервјуу за новинара ЕСПН Криса Хејнса причао о својој пасији према игри, као и томе зашто је ове сезоне већ добио пет искључујућих техничких грешака

"То је све део развијања кроз које пролазим. Први ћу да признам да нисам савршен. Немам све одговоре, тако да ћу између сезона да пробам да схватим шта треба да урадим како бих то све исконтролисао", рекао је Дурент.

Дурент је први играч који је успео да стигне легендарног Рашида Валаса по броју искључујућих техничких током једне сезоне, а с обзиром да сезона није готова, може и да га престигне. 

"Волим ову игру и урадићу све што је могуће да помогнем својој екипи да се врати на ниво прошле сезоне. Томе се радујем и зато видите оволику страст у мојој игри. То су све само емоције и љубав према игри. После освајања прстена прошле сезоне, мислио сам да ће то попунити неки недостатак у мом животу, али није", рекао је Дурент. 

Америчко крило просечно бележи 26.3 поена, 6.7 скокова и 5.4 асистенције ове сезоне, и други је најбољи стрелац екипе, одмах иза Стефа Карија. 

"После свега, у предсезони сам схватио да је једино кошарка битна и то колико јој времена посветите. Сва друга дешавања ван терена су небитна, друштвене мреже, перцепција других. Шта други кажу, шта мисле о вама – ништа од тога није битно", закључио је Кеј Ди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар