Радо бих умрла, а морам да живим

Ауторка највећих хитова, која се на клиници у Немачкој лечи од опаке болести, пожалила се пријатељици да јој је веома тешко, али да се бори због свог Лаће, који јој не би опростио ако би поклекла

Србија 31.03.2018 | 11:22
Радо бих умрла, а морам да живим
Марина Туцаковић храбро се бори с опаком болешћу само због сина Милана Лаће Радуловића. Да нема њега, каже да би се одавно предала.

После операције на Институту за онкологију, ауторка највећих хитова у региону отпутовала је с породицом у Немачку како би се лечила аутоимуним терапијама. Иако се осећа лоше и измучено, Марина не посустаје. Има само један циљ - да усрећи Лаћу, који јој не би опростио да се преда. Иако се једва креће и говори, она се изјадала једној блиској пријатељици и сарадници.

Певачица (име и презиме познато редакцији) открила нам је шта јој је Туцаковићева рекла када су недавно разговарале.



Добри људи постоје

"Најрадије бих умрла, али морам да живим због сина. Ја ионако годинама мучно живим. То ми је недавно рекла. Упркос свему, она је толико јака да јој се дивим. Таквог борца још нисам срела. Храбро се носи са црном судбином, откад јој је преминуо старији син Милош. Само она разуме кроз какав бол пролази већ девет година.

Одавно би клонула да нема још једног сина, који јој је све на свету. За њега живи и због њега се и сад бори. Знам да ће успети у томе! Победила је најтежи губитак, победиће и болест. Сви брину о њој и молимо се да успе у лечењу", рекла је за Курир певачица, која је инсистирала да остане анонимна.

Туцаковићева је, упркос болести, и даље активна на друштвеним мрежама.

"Не заборављајте оне који вас се увек радо сете", написала је Марина на Инстаграму пре три дана, а потом је додала:

"Добри људи знају да добри људи постоје. Добри људи увек пронађу једни друге. Зато јер су добри људи."

Марина је у јануару сазнала да је болесна, а убрзо је оперисана. Пре десетак дана отпутовала је у Минхен, у пратњи супруга Александра Футе Радуловића и сина Милана, који су јој највећа подршка. Непосредно пред одлазак у Немачку кратко је поручила:

"Оптимиста сам и очекујем добре резултате. Трудим се да будем весела и да не размишљам претерано о свему. Идем даље, па докле стигнем. Не схватам ово трагично. Страшно је кад се то догађа другима, а када се деси вама, некако прихватите и пустите да вас нагон за животом тера даље."

(Курир)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

милос

31.03.2018 10:25

Зелим ти од свег срца брзо оздравлење⛪️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема

01.04.2018 08:35

Од та посла нема ништа, нажалост

Name

слушалац

31.03.2018 11:36

Брз опоравак Краљице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

31.03.2018 12:28

Брз и успесан опоравак од срца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамара

31.03.2018 13:37

Марина издрзи све, и не предавај се никада!Свако добро ти зелим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бб

31.03.2018 13:38

Не верује српским докторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенада

31.03.2018 22:48

Зелим вам брз опоравак даоздравите акобогда и обрадујес своје најмилију да у здрављу и среци и весељу написес јос много пјесама од❤️Вам зелим