Мођијева отровна стријела: Интер? Хахаха!

Ривали су они који могу да се такмиче са вама - били су непријатни, али 20 бодова иза Јувентуса. . . ! "Због тога волим Интер, јер нам никад није био права конкуренција", рекао је некадашњи прве оперативац Старе даме.

Фудбал 03.04.2018 | 10:00
Мођијева отровна стријела: Интер? Хахаха!
Лућано Мођи поново удара јако. Човек који је био један од главних актера афере Калчополи, огласи се с времена на време, чисто да продрма мало Апенине. Нема сумње да ће и овај пут његова изјава изазвати доста буре, пошто је говорио о ривалитету са Интером из времена док је био први оперативац Старе даме.

“Калчополи? То је веома важан корак за италијански фудбал, али лош за оне који су патили, а нису урадили ништа лоше. А то смо били ми. Јувентусова одбрана на суду није била довољно добра између осталог и зато што је наш адвокат рекао - Серија Б је у реду заједно са одузимањем бодова”, рекао је Мођи за торинскиТутоспорт.

А када је у питању ривалитет са Интером, који је, каснији развој догађаја је то потврдио, највише профитирао у резултатском смислу од Калчополија.

“Интер мој највећи ривал? Ривали су они који могу да се такмиче са вама. Били су непријатан ривал, али 20 бодова иза Јувентуса. Због тога волим Интер, јер нам никад није био права конкуренција”, поручио јеМођи.

Сада, 12 година од избијања афере ствари су практично исте или веома сличне у италијанском фудбалу, барем када је у питању однос снага на терену. Јувентус је доминантан у Серији А, а Интер се тренутно бори за пласман у Лигу шампиона. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар