Избила туча у Влади ФБиХ

Због свађе а потом и физичког обрачуна двоје запослених у Кабинету Владе ФБиХ, морала је да интервенише и полиција. Туча у Влади догодила се у уторак, али је тек данас то и потврђено.

Босна и Херцеговина 29.03.2018 | 13:54
Избила туча у Влади ФБиХ
Сукоб је избио између службеника С. П. и службенице Н. Б, потврдило је данас Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Незваничне информације су да је свађа прерасла у физички напад у којем је С. П. напао Н. Б. и његов потез је, према неким ставовима у Влади, за суспензију.

“Полиција је интервенисала. Још се прикупљају подаци. Још нисмо добили коначне одговоре хоће ли ићи прекршајна пријава, али догађај је евидентиран – кажу у МУП-у.

Директорица Канцеларије за односе с јавношћу Раска Брачковић-Дењалић каже да је од службеника укључених у инцидент затражила службене изјаве на околности због чега су у кабинету Владе ФБиХ морали да интервенишу полицајци.

У Влади ФБиХ незванично се могло чути да је С. П. и раније правио инциденте, и да је путем Фејсбука упућивао пријетње Александри Пандуревић, посланици СДС-а у Парламенту БиХ. Такође незванично, по кулоарима се говори да ово није први инцидент јер је раније један службеник Владе, наводно, ударио секретарицу једног министра.

Извор: Аваз

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

родјо

29.03.2018 12:09

А онаква љубав била и сад досло до ексцеса.....!!! Мозда се ради о подобнима а не способнима тј образованим и културним људима??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Се Рокајте ,

29.03.2018 12:12

Тако ти то бива,када сви руке икају у благајни "е све це то народ да позлати ( уколико будемо јос зиви).

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

29.03.2018 12:28

Није ћео масирати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стршљен

29.03.2018 12:36

Чуј пријетио Пандуревицки. " Издајици". Зар није Клосарцу. "Патриоти".

ОДГОВОРИТЕ
Name

РедБулл

29.03.2018 14:48

Вјероватно се ради о малољетним особама док су само иницијали дотицних.

ОДГОВОРИТЕ