Звезда узима Муриља на позајмицу?

Црвено-бели већ спремају довођење нападача из Колумбије.

Фудбал 28.03.2018 | 20:45
Звезда узима Муриља на позајмицу?
Ако Мигел Анхел Муриљо наредног лета стигне у Црвену звезду, реализоваће се позајмица са правом откупа по одређеној цени, пише Спортски журнал.

Депортиво Кали је већ два пута уступао снажног нападача, прво је био у уругвајском Пењаролу, док од скора брани боје мексичког Веракруза. Такви аранжмани нису били бесплатни, према незваничним информацијама купце су коштали око 200.000 евра.

Разлог Муриљових одлазака на позајмице није лежао у жељи Депортива да га се отараси, него у засићењу колумбијском лигом.

Према договору два клуба Муриљо ће бити на располагању Веракрузу до 30.јуна 2018.године. Мексичко првенство се завршава раније због Мундијала, па ће Муриљо раније бити слободан.

Црвена звезда је на сличан начин добила и Ричмонда Боаћија. Он је уступљен од Латине на годину дана, али се поменути клуб угасио. Због осећаја да у Београду може највише да напредује Боаћи је потписао уговор са Црвеном звездом. Афирмисао се и дошао до сјајног уговора у Кини.

Муриљо још нема европског искуства, Јужноамериканци су у претходном периоду знали да одскоче на Маракани. Најдаље су стигли Евандро и Кастиљо.

Можда је ће то бити главна препорука за колумбијског голгетера.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар