Фејса о тетоважама: Орао, лав и шампионске звјездице!

Љубомир Фејса, везиста репрезентације Србије и лисабонске Бенфике, открио је за клупску телевизију шта му представљају бројне тетоваже на телу.

Фудбал 03.04.2018 | 14:00
Фејса о тетоважама: Орао, лав и шампионске звјездице!
Некадашњи играч Хајдука из Куле је пре неколико дана истетовирао комплетан грудни кош, због чега је београдски тату мајстор Марко Јовичић последњих неколико дана боравио у престоници Португалије.

"Кренуо сам од леве стране на којој се налази орао, што верујем да није потребно превише објашњавати. Он је симбол клуба за који играм и представља нешто посебно за мене. На десној се налази лав јер сам рођен у августу и у хороскопу сам лав. Ту је и неколико речи које су такође веома важне за мене. Освојио сам десет лигашких титула у каријере – што сам обележио звездицама, али наравно да имам места за још. Једног дана, истетовираћу и сина јер се ништа не може да се пореди са очинством", рекао је Фејса.

Може се видети и лик дечака који се држи за колено, као подсећање на кидање предњег укрштеног лигамента

На седам кола до краја Лиге Сагреш 'Орлови' имају два бода мање од Порта, па ће морати да се надају киксу великог ривала како би и пети пут у низу постали шампиони, а наш везиста додао и једанаесту звездицу.

"Ово је била заиста добра сезона за мене, али још увек није крај. Најважније ми је да играм јер, када је тако, онда сам веома срећан, а надам се да ћу наставити у истом ритму до краја", каже човек кога навијачи тима са стадиона Луж ослављавају са 'чудовиште', 'интелигенција' и 'зид'.

"Не волим само поређења с богом, све остало ми је у реду. Јесам чудовиште, интелигентан сам, а и видим себе као зид. Када бих морао да одабрем мислим да би биле баш ове три које су ми навијачи дали".

Љубомир ће овог лета бити и део репрезентације Србије, која се после осам година враћа на велику сцену и Светско првенство.

"Увек ћу се одазвати позиву земље у којој сам рођен и даћу све од себе да помогнем националном тиму. То је моја земља и обожавам да играм за њу", закључио је Фејса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар