Меси о Мундијалу: Сад или никад!

"Дугујемо себи то, не навијачима, јер увек дајемо 100 одсто. Сада је та шанса јер би могла бити последња за већину играча нашег тима", поручио најбољи играч Аргентине.

Фудбал 30.03.2018 | 13:00
Меси о Мундијалу: Сад или никад!
Аргентина је тешком муком изборила пласман на Мундијал у Русији, али тамо ће отићи са великим амбицијама. Предводиће их можда и најбољи играч планете, који са репрезентацијом никада није освојио велики трофеј.

Три пута су играли финале, два пута Копа Америка, као и на последњем мундијалу у Бразилу, али се нису радовали.

Светско првенство у Русији за њих је - све или ништа, каже Лионел Меси.

"Било нам је заиста тешко 2014. године, јер нисмо успели да подигнемо пехар. Пролазак поред трофеја био је ужесан осећај", поручио је Меси у интервјуу за Фоx спорт Аргентина.

"Желимо да се решимо тог горког укуса који нам је остао. Били смо тако близу, а нисмо успели да постанемо шампиони. То је велико разочарање за све нас. Дугујемо то себи, не навијачима, јер увек дајемо 100 одсто својих могућности. Осећамо да је то сад или никад. Тако је, јер би ово могла да буде последња прилика за већину играча нашег тима", поручио је Меси.

Он је искрено навео да Аргентину не види у групи најужих фаворита за освајање трофеја у Русији, али да то неће утицати на амбиције и велику жељу његовог тима.

"Тренутно нисмо међу фаворитима за освајање пехара. Ту су много бољи тимови као што су Шпанија, Немачка, Бразил и Француска", навео је Меси.

Аргентина је у петак имала први од два теста у марту. Одиграла је у Манчестеру пријатељски меч против Италије и славила резултатом 2:0, у којем Меси није наступао. Вечерас их очекује и други дуел, у Мадриду ће одмерити снаге са Шпанцима, а очекује се да ће на стадиону Ванда Метрополитано наступати и најбољи фудбалер "гаучоса".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар