Дању професор,а ноћу порно глумац

Ученици школе у енглеском граду Писхејвену остали су у шоку када су открили тајни посао свог професора из математике. Скот Шервуд (50) који у тој школи ради годинама, а задњих годину дана је редовни професор, у слободно вријеме бави се п*рнографијом.

Свијет 26.03.2018 | 16:53
Дању професор,а ноћу порно глумац
Професор се скрива под п*рно именом Аарон Цаге и већ осам година снима филмове за одрасле, а ради и као модел у п*рнографској индустрији.

Након што је на Јутјубу објављен снимак једног његовог интервјуа, једна је ученица коментарисала да је ријеч о њеном професору математике те да му је право име Скот Схерwоод.

- Бојим се - написала је ученица.

Тада су се почеле ширити приче о тајном хобију 50-годишњег професора који задњих недјељу дана не долази на посао. Школа се још није изјаснила о свом запосленом, али родитељи ученика су забринути.

– У школи нам нису рекли ништа о томе, али било би љепше да смо сазнали од запослених у школи него од дјеце. Дјеци су рекли да ћуте о томе те не знамо хоће ли се професор вратити на посао – рекла је једна мајка.



Професор Схерwоод, односно Аарон Цаге у једном од недавних интервјуа признао је како његова мајка не зна за његов "хоби" и да би била шокирана када би сазнала. Иако то очито није очекивао, његова тајна сада је изашла на видјело.

(Ексклузива.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Профа

26.03.2018 16:51

Имамо и ми у БЛ дању профа ноцу порно глумац проф БРАНКОВИЦ ГОРАН овај је ниста за насег профа Бранковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елтон Дзон

26.03.2018 19:30

Вјероватно снима порнице са зенама,да је ,,геј,,и да снима са мускарцима онда би било све ок..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подриње

26.03.2018 19:54

ПМала гледала порнице,па препознала професора

ОДГОВОРИТЕ