Шорка у Грчкој! У главној улози - Србин!

Кошкање, песница, па нокдаун главом! Бивши млади репрезентативац Србије показао мрачну страну. . .

Кошарка 25.03.2018 | 21:15
Шорка у Грчкој! У главној улози - Србин!
Усијане главе у грчкој клупској кошарци, а у главној улози некадашњи млади репрезентативац Србије. Искусни кошаркаш Паниониоса Славен Чупковић физички се обрачунао са Сотириосом Манолопулосом, иначе чланом његовог бившег клуба Кимиса. 

Инцидент се догодио већ у четвртом минуту утакмице 20. кола грчког првенства, после обостраног повлачења у ситуацији када је Чупковићев саиграч Јанис Молфетас изводио друго слободно бацање. На снимку се јасно види да су обојица повлачили за опрему, да би потом један другог покушали да ударе песницама. Када то није прошло Чупковић је дотрчао до Манолопулоса и послао га на паркет ударцем главом у нос. То је изазвало оштру реакцију играча оба тима, који су утрчали на терен с намером да наставе оно што су двојица изгредника започели. 

После краће паузе и реакције присебних судија, чланова оба стручна штаба и појединих играча Чупковић и Манолопулос су избачени из игре. 

Чупковић је био члан репрезентације Србије до 19 година која је 2007. у Новом Саду освојила светско злато победом над Сједињеним Америчким Државама вођеним Стефом Каријем, Деандреом Џорданом, Дионом Томпсоном, Мајклом Бизлијем... Српски тим тада је предводио Мирослав Николић, а у тиму су били МВП турнира Милан Мачван, те Стефан Марковић, Мирослав Радуљица, Бобан Марјановић, Марко Чакаревић, Стефан Стојачић, Александар Радуловић, Марко Кешељ, Душан Катнић, Петар Деспотовић и Младе Јеремић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар