У помоћ стигли и припадници МУП-а

Припадници специјалне јединице Министарства унутрашњих послова Републике Српске стигли су у Нови Град гдје ће учествовати у потрази за дјечаком који данас упао у ријеку Уну.

Република Српска 24.03.2018 | 20:18
У помоћ стигли и припадници МУП-а
Срна незванично сазнаје да су у међувремену у потрагу укључени и припадници граничних полиција БиХ и Хрватске, као и Хрватска горска служба спашавања.

Потрага за дјечаком, који је нешто послије 15.00 часова упао у Уну након што се преврнуо гумени чамац, трајаће све док то вечерас дозволе временски услови.

Дјечак је био у чамцу са двојицом мушкараца. Они су, након што су испливали, прегледани у Хитној служби Дома здравља Нови Град и осим повишеног крвног притсика и снижене тјелесне температуре нису имали других повреда.

Чамац се преврнуо у ријеци узводно од хотела "Уна".

Страјешина Територијалне ватрогасне јединице Нови Град Никола Рађеновић рекао је да су ватрогасци у два наврата прошли низоводно око шест-седам до насеља Равнице. На овој рути били су и рониоци.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

будале

24.03.2018 19:33

У набујалој ријеци возит у цамцу дијете мозе само будала. Треба их оптузит за убиство, таман да је један од њих отац несталог дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

24.03.2018 20:56

Слажем се, олако се ризикује када су у питању животи, дијете није смјело у чамац ни под каквим околностима, то је као дати дјетету бомбу да се игра па шта буде, страшно

Name

Марко

25.03.2018 04:16

Будале да,дијете од 10 г возати у цамцу у овим условима.А на некој ТВ слусам синоц да је јос пливао до моста скоро 1км и да га је покусао границни полицајац извуци али да је потонуо тад па ми није било јасно како га нису спасавали та двојица,наводно ујак.

Name

Реалиста

24.03.2018 22:09

У набујалој води а поготово хладној обавезно је носити прслук за спашавање били ви пливач или не. Тад се носи вишеслојна гардероба која се напије воде и јако тешко је пливати а и грчеви мишића честа су појава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

24.03.2018 22:58

Господо дајте мало суосјецања са породицом! ИСКРЕНО САУЦЕСЦЕ ПОРОДИЦИ! Недо Бог ником на свијету овакву трагедију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Креле

25.03.2018 05:34

Ако је се већ морало у чамац онда је се требало додатно обезбједити са опремом за пливање као што су мишићи , шлауфи... То вриједи и за пливаче.

ОДГОВОРИТЕ