Бјелица: Мисија је - желимо да вратимо плеј-оф у Минеаполис!

Немања Бјелица, кошаркаш Минесоте Тимбервувлс, у интервјуу за "Баскет Уса" рекао је да екипа има светлу будућност и да желе да врати плеј-оф у Минеаполис.

Фудбал 27.03.2018 | 15:30
Бјелица: Мисија је - желимо да вратимо плеј-оф у Минеаполис!
Минесота је последњи пут играла у доигравању НБА лиге давне сезоне 2003/2004.

"Имамо још девет утакмица до краја и свака нам је као финале лиге. Желимо да вратимо плеј-оф у Минеаполис! У мисији смо", рекао је Бјелица после победе над Никсима.

Вулвси су у ноћи између петка и суботе савладали Нујорк у Медисон Сквер Гардену, а Бјелица је одиграо још један одличан меч (17 поена, шест скокова, две асистенције). 

"Урадио сам оно што се тражило од мене. Играо сам 38 минута и осећао сам се добро, што је веома важно у овом делу сезоне. Шутирао сам када сам био отворен, помогао сам саиграчима и као увек, ставио сам се на располагање тиму. Лично сам задовољан партијом, али већ се фокусирам на наредни меч", казао је Бјелица за "Баскет УСА". 

Бјелица је додао да утакмица са Никсима није била баш онаква какву су очекивали, али је најважније да су победили у овом мечу. 

Минесота се налази на седмом месту са две победе више од Нагетса, Бјелица каже да екипа и осећа и не осећа притисак. 

"И да, и не. Са тимом који имамо, просто бисмо морали да одемо у плеј-оф. Знамо да је такмичење веома тешко и да Нагетси као и остале екипе са сличним скором ће урадити све како би дошли до плеј-офа. Али, исто је и са нама", рекао је наш кошаркаш. 

Бјелица игра одлично од како се Џими Батлер повредио и на последњих десет мечева просечно игра око 37 минута и просечно бележи 13 поена, осам скокова и 2,5 асистенције.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Кики

27.03.2018 14:57

Бјелица просле ноци против једне од најслабије екипе Гриззлиес код куце није постигао нити један кос за 22 минуте у игри.Интересантно да три тима гдје играју косаркаси из Србије боре се за једну мјесто које води плаyофф.

ОДГОВОРИТЕ