Павићевић: Побиједићемо Звезду!

Ако зауставимо Рочестија и Фелдина! Михаило Павићевић, тренер кошаркаша Морнара, сматра је да кључ победе над Црвеном звездом заустављање америчког тандема Тејлор Рочести - Џејмс Фелдин.

Кошарка 25.03.2018 | 09:30
Павићевић: Побиједићемо Звезду!
Друга утакмица полуфинала плеј-офа Морнар - Црвена звезда игра се сутра од 20 сати у Бару, а Павићевић је позвао публику да носи екипу из Бара до изједначења у полуфиналној серији плеј-офа АБА лиге

Павићевић шансу свог тима види у свежини јер је Црвена звезда у само три дана одиграла два меча у Евролиги, против Панатинаикоса Фенербахчеа. 

"Одиграли су две јаке евролигашке утакмице, а и надам се да неће бити на оном нивоу као у првом мечу. Потрудићемо се да искористимо њихов замор од путовања. Играћемо мушки, храбро, али морамо да почнемо да погађамо као раније", рекао је Павићевић, а преносе Дневне новине. 

Према његовим речима Морнар је подлегао атмосфери у Београду и зато је доживео убедљив пораз 91:63 у првом полуфиналном дуелу. 

Подлегли смо атмосфери и нисмо адекватно одговорили на њихову агресивну одбрану, то су два главна разлога за убедљив пораз. Имаћемо велику подршку публике која ће направити праву спортску атмосферу. Веома је важно да публика извуче максимум из сваког играча". 

Улогу фаворита дао је браниоцу трофеја, посебно што опет неће играти центар Урош Луковић. 

"Они су фаворити и од њих зависи. Претходне две утакмице су играли без оптерећења, више су причали о овој утакмици. Циљ им је да освоје АБА лигу. Наш циљ је јасан, морамо из ритма да им избацимо најкреативније играче Џејмса Фелдина и Тејлора Рочестија. Хоћемо да лопта буде што мање у њиховим рукама", закључио је Павићевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар