Данас облачно и суво вријеме

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас се очекује облачно и претежно суво вријеме, уз провејавање слабог снијега на сјеверозападу и истоку.

Босна и Херцеговина 24.03.2018 | 08:55
Данас облачно и суво вријеме
Највиша дневна температура ваздуха од три до осам, на југу око 10, а у вишим предјелима од минус један степен Целзијусових, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутро је хладно и претежно облачно, а током дана доћи ће до благог пораста температуре уз сунчане периоде на сјеверу, док ће у осталим предјелима бити претежно суво.

Слаб снијег ће провејавати само још понегдје углавном у брдско-планиским предјелима.

На југу током дана биће суво, а увече је понегдје могућа слаба киша. Увече у већини предјела, осим на југу, дјелимично разведравање уз све хладије време.

Вјетар ће бити на сјеверу промјенљив, на планинама и у Херцеговини умјерен до јак сјевероисточни.

Температура измјерена у 7.00 часова: Соколац минус шест, Источно Сарајево минус пет, Гацко и Кнежево минус четири, Мркоњић Град, Невесиње, Рудо, Сребреница, Сарајево и Шипово минус три, Билећа, Вишеград и Градишка минус два, Бијељина, Тузла и Зворник минус један, Бањалука, Добој, Крупа на Уни, Нови Град и Приједор нула, Србац, Ливно и Требиње један, Мостар шест, степени Целзијусових.

Висина снијега: Билећа један, Бањалука два, Крупа на Уни три, Вишеград седам, Добој и Шипово осам, Бијељина и Мркоњић Град 10, Зворник 12, Рудо 15, Соколац 16, Гацко и Невесиње 20, Сребреница 21, Хан Пијесак 37, Калиновик 38 центиметара.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар