Напет и емотиван састанак...

Саиграчи молили Ленарда да се врати! Сан Антонио Спарси одржали су састанак на којем су присуствовали само играчи који су замолили Каваја Ленарда да се врати у тим.

Кошарка 24.03.2018 | 17:30
Напет и емотиван састанак...
Амерички ЕСПН преноси да су ‘Мамузе’ одржале међусобни састанак како би покушали да убеде Ленарда да поново заигра и помогне им у борби за плеј-оф.

Тони Паркер, четвороструки освајач прстена, био је "председавајући" на окупљању у суботу увече, после победе над Минесотом, а ЕСПН преноси да је састанак био "напет и емотиван с времена на време".

Неколико играча је говорило, изражавајући фрустрацију и збуњеност због све већег раздора на релацији клуб-Ленард, док је он био одлучан у одговорима да је имао добар разлог да паузира, а то је повреда квадрицепса десне ноге.

МВП финала 2014. и најбољи дефанзивни играч лиге одиграо је само 9 утакмица ове сезоне, док на лето има опцију да потпише продужетак сарадње са Спарсима вредне 200 милиона долара, односно да 2019. постане слободан агент.

Он је пре неколико недеља одушевио стручни штаб током вежби 3 на 3 и 4 на 4, очекивао се његов повратак у четвртак, али се није обистинио.

После година доминације и боравка на врху запанде конференције, Спарси су до недавно били ван осам најбољих и ван позиција које воде у плеј-оф.

Сада су шести са 42 победом и 30 пораза, али су слабији резултати многе навијаче натерали да још више жале за звездом екипе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар