Понедељак дан Д за Анину Владу

Председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић састаће се у понедељак и разговарати о реконструкцији Владе Србије, сазнаје „Ало!”.

Србија 22.03.2018 | 12:37
Понедељак дан Д за Анину Владу
 Састанак је заказан за почетак наредне недеље. Ана ће председнику изложити своје ставове у вези са реконструкцијом Владе, резултатима рада министара и њеним предлозима коме би требало да се захвали на сарадњи - наводи наш добро обавештени извор.

Драма која се ових дана дешава у Влади Србије свој расплет ће имати у понедељак, јер ће тада јавност Србије сазнати ко ће од министара остати без фотеље.

Поред осталих требало би да се реши и најважније, а то је да ли ће потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић остати члан Владе или ће се Брнабићева сама повући, како је између редова и најавила у саопштењу које је у понедељак дала Тањугу. О свему томе у четири ока одлучиће премијерка Ана Брнабић и председник Србије Александар Вучић.

Подсећања ради, премијерка је најавила да ће председника Србије замолити, чим се он врати из Брисела, да разговарају о реконструкцији Владе.

- Функционисаћемо као тим, без појединачних сујета и промовисања личних агенди и имаћемо резултате, или ја не морам да будем председница Владе. Разговоре о реконструкцији Владе председник Србије Александар Вучић и ја започињемо у најкраћем могућем року - казала је она пре неколико дана.

(БН/Ало)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

РЕПУБЛИКА СРПСКА

22.03.2018 11:49

ДА ПОСУДИМО НА ЈЕДНО 10 ГОДИНА ЖЕЉКИЦУ, ОНА БИ ВАМА НАПРАВИЛА РЕЗУЛТАТЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.03.2018 00:27

Мозда боље Мектица он БИ ИМО Привилегије у разговорима о косову СА Харадинајем то су велики пријатељи.

Name

(Р) АНА

22.03.2018 12:01

ТИ СИ СИМБОЛ ТИ СИ ВЈЕРА ТИ СИ НАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

22.03.2018 12:04

Ти не личиш ни на једну, а пуно сам жена срео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМY

22.03.2018 12:48

Ја не знам шта би Срби да оду овако два великана као сто су Ана и З ОРАНА.

ОДГОВОРИТЕ