Милан награђује Гатуза - нови уговор, 10 пута већа плата!

Човек који је од Росонера опет направио победничку екипу требало би да продужи сарадњу до лета 2020. године.

Фудбал 23.03.2018 | 22:30
Милан награђује Гатуза - нови уговор, 10 пута већа плата!
Ђенаро Гатузо је препородио Милан, навијачи Росонера опет једва чекају викенд да гледају своју екипу, а будућност делује много лепша него што је то био случај до пре само два месеца. А награда за то што је пробудио успаваног гиганта требало би да буде нови уговор и то већ у наредних десетак дана.

Наиме, како је објавила пословично добро обавештена Газета дело спорт, управа Росонера спремила је понуду за коју се очекује да ће Гатузо оберучке прихватити. Извршни директор Милана Марко Фасонетребало би следеће недеље да има састанак са тренером на којем ће му изнети понуда.

А она гласи - уговор до лета 2020. уз годишњу плату од 1.200.000 евра. То је десет пута више новца него што следује Гатузу по одредбама садашњег уговора. Некадашњи репрезентативац Италије је са годишном зарадом од 120.000 евра најслабије плаћени тренер у Серији А. То је, иначе, уговор који је имао још док је водио млади тим Росонера одакле је прекомандован у сениорску екипу.

Ако све прође према плану управе Милана, Гатузо би нови уговор требало да потпише баш уочи првенственог дербија са Јувентусом који је на програму у суботу, 31. марта у Торину. Фудбалери Милана у претходном периоду везали су пет победа у Серији А, а за пораз у овом такмичењу не знају на претходних 10 утакмица.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар