Лука: Бане је био сјајан капитен, али не смета ми промјена!

Везиста репрезентације Лука Миливојевић рекао је да је Бранислав Ивановић сјајно обављао посао капитена, али да нема ништа против промене носиоца траке.

Фудбал 21.03.2018 | 16:45
Лука: Бане је био сјајан капитен, али не смета ми промјена!
После шест година, један од најбољих и најтрофејнијих дефанзиваца у историји наше земље разрешен је капитенске дужности од стране селектора Младена Крстајића, који је ту част указао Александру Коларову, док ће заменик бити Немања Матић.

"У фудбалу влада теократија јер да се сви питамо – где би нам крај био. Селектор је тај који доноси одлуке, а на нама је да слушамо. Мени је Бане шест година био капитен и мислим да је сјајно урадио свој посао, али немам ниста против промене", рекао је капитен Кристал Паласа.

'Орлови' се последњих неколико дана припремају за пријатељске мечеве у Националном тренинг центру Старој Пазови. Србија ће најпре у петак играти са Мароком у Торину, а потом четири дана касније и са Нигеријом у Лондону.

"Размишљамо већ о Русији. Имамо две јаке провере где ћемо моћи да тестирамо тактичке замисли које имамо и спремимо се за Мундијал. Мароко и Нигерију су две селекције које играју на Светском првенству и спремају се квалитетно као и ми. Нема толико везе да ли играмо са сличним селекцијама са онима које су у групи, важно је да су то два квалитетна тима против којих можемо добро да се спремимо и уиграмо. Резултат није у првом плану, најважнија је припрема, уигравање и подизање форме".

'Орлови' и 'Супер Орлови' састаће се на стадиону Барнета, популарном 'Хајву' капацитета 6.500 места.

"Има доста наших људи у Лондону, није велики стадион, а много би нам значила подршка. Мислим да це доћи. Волимо да играмо у Србији, али лепо је и у Лондону" закључио је Миливојевић.

Миливојевић блиста у Премијер лиги, капитен је и најбољи стрелац Кристал Паласа који у финишу сезоне очекује жестока борба за опстанак.

"Вест Бром је донекле отписан, али опет, има седам-осам кола до краја. Зна се да је лика доста јака, има много сличних тимова, а разлика међу њима је неких пет до седам бодова. Нико буквално не може да погоди ко ће опстати, а ко неће. Екипе из доњег дела табеле побеђује ове из горњег, тако да је занимљиво за нас играче. Наравно, Сити доминира. Ја мислим да можемо да опстанемо. Имали смо пех са 12 повређених играча, а сад нам се вратило 90 одсто њих", каже везиста Паласа.

Српски репрезентативац је постигао осам голова у ПЛ ове сезоне, од чега шест из пенала.

"Мој статус је да се трудим, да будем чист и да пружим све од себе. Људи у клубу су одговорни, наградили су ме траком…А пенале шутирам сада, али ако промашим два, нећу више, хаха. Осећам се добро у клубу", рекао је Миливојевић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар