"Лудогорец Арена" и даље под снијегом!

Терен стадиона "Лудогорец Арена" у Разграду, гдје ће у петак пријатељску утакмицу одиграти фудбалске репрезентације Бугарске и Босне и Херцеговине, још увијек је прекривен снијегом, али домаћини тврде да ће бити спреман.

Фудбал 21.03.2018 | 15:15
"Лудогорец Арена" и даље под снијегом!
Терен стадиона "Лудогорец Арена" у Разграду, гдје ће у петак пријатељску утакмицу одиграти фудбалске репрезентације Бугарске и Босне и Херцеговине, још увијек је прекривен снијегом, али домаћини тврде да ће бити спреман и у добром стању за меч.

Уз помоћ механизације почели су чишћење још синоћ. Јутрос су чистили паркинг стадиона, а потом ће радове наставити на травњаку и трибинама. Надају се да ће комплетан посао чишћења снијега окончати током дана.

И поред метеоролошких најава да би снијег могао падати и у данима до одигравања меча из Фудбалског савеза Бугарске истичу да неће бити никаквих проблема, односно да ће радници бити у приправности. Наглашавају и да је терен урађен по модерним стандардима, тј. да има гријаче који ће, буде ли потребе, додатно помоћи да буде у добром стању.

У ФС Бугарске кажу да у Разграду влада поприлично добро интересовање за утакмицу с БиХ и да су до данас, по цијенама од 1,5 еура до 10, продали 5.000 улазница за трибине "Лудогорец Арене", стадиона капацитета 9.000 мјеста.

Изабраници селектора Роберта Просинечког данас од 19 часова по локалном времену (18 по средњеевропском) тренирати у Тренинг кампу ФК Лудогорец у околини Разграда, малог града на сјевероистоку Бугарске. Посљедњу провјеру форме пред дуел са Бугарима требали би имати сутра од 17 на "Лудогорец Арени", уколико како су обећавали у ФС Бугарске до тада очисте терен.

Утакмица Бугарска - БиХ игра се у петак, 23. марта, од 19 часова по локалном времену.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар