Грми газда Панатинаикоса!

Кошарка у највећој кризи до сада, Олимпијакос и Фенербахче имају посебан третман! Први човек клуба из Атине сматра да Евролига мора да регује на доследан и структуран начин.

Кошарка 21.03.2018 | 16:30
Грми газда Панатинаикоса!
Газда Панатинаикоса Димитрис Јанакопулос послао је отворено писмо но медијима, уз снимке и детаљну статистику, које правдају његову тврдњу да Олимпијакос и Фенербахче имају повлашћени третман од стране елитног такмичења.

Јанакопулос је у прошлости често износио критике на рачун судија и Евролиге, а ни овога пута није остао дужан.

„У последњих неколико месеци видели смо низ догађаја који угрожавају вредност и атрактивност Евролиге, као и наше уложено време и новац. У овој ДВД презентацији можете наћи све елементе који подржавају нашу тврдњу да неке екипе у Евролиги, а посебно Олимпијакос и Фенербахче, имају посебан третман од стране судија, што друге клубове ставља у неправедан положај”, стоји у саопштењу који је потписао Јанакопулос.

У саопштењу се наводи и неколико ставки које се тичу неправедног критеријума у мечевима са другим клубовима.

„Кошаркашка криза је највећа са којом се кошарка икада суочавала и спортска организација мора да регује на доследан и структуран начин. Чувајући тренутну ситуацију и чинећи је нечујном, једини добитник неће бити спорт, већ одређени финансијски лобији”, наводи се између осталог у саопштењу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар