Крстичић спреман за Партизан!

Уздах олакшања на Маракани, додатни снимци показали да није дошло до лома метатарзалне кости. . .

Фудбал 19.03.2018 | 17:15
Крстичић спреман за Партизан!
Као да су појели бронхи бомбону. Баш такво олакшање осетили су челници, стручни штаб и играчи Црвене звезде, после сазнања да сезона није изгубљена за једног од најбољих играча екипе Ненада Крстичића.

Некадашњи члан Сампдорије и Алавеса је после једног статра фудбалера Мачве у 44. минуту препустио своје место Славољубу Срнићу. Слике његовог стопала и прелиминарни снимци нису слутили на добро. Постојала је бојазан да је Крстичићу пукла метатарзална кост, али после повлачења отока уследили су нови прегледи. Исти су донели можда и најбољу могућу вест за тренера Црвене звезде Владана Милојевића. Наиме, установљено је да Крстичићу није пукла кост која је на више месеци ове сезоне одвојила од терена Бранка Јовичића и Немању Радоњића. Прве процене су да ће поуздани везиста морати да мирује две седмице.

Рекло би се да првенствена пауза за Крстичића и Црвену звезду долази у најбољем моменту. Можда ће потенцијални репрезентативац пропустити гостовање у Лучанима (30. март), али би требало да буде спреман за сусрет са Земуном (5.април) и прво коло плеј-офа. Тада ће на највећем српском стадиону копља укрстити Црвена звезда и Партизан. Биће то меч који би могао да преломи шампионску трку.

Такође, током паузе, од повреда би требало да се опораве Урош Рачић, Филип Стојковић и Вујадин Савић, док би Мичел Доалд требало да се врати тренинзима за неколико дана.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар