У Манчестеру се лијече шопингом...!

Лукакуове изјаве поново покренуле лавину. . . !

Фудбал 19.03.2018 | 22:30
У Манчестеру се лијече шопингом...!
Шокантну елиминацију од Севиље у Лиги шампиона и слабе партије у последње време, навијачи Манчестер Јунајтеда лече спекулацијама везаним за летњи прелазни рок. А медији на Острву "дају им гас".  

Овога пута повод за скалапање трансфер листе, као и списка потенцијалних летњих појачања јесу изјаве Ромелуа Лукакуа који је казао да се радује новим лицима у тиму. Белгијанац је у уторак постигао једини гол за Јунајтед и тако заслужио прелазну оцену, а после меча фановима су се допало и оно што је казао. Подсетимо, Жозе Мурињо потрошио је више од 300.000.000 фунти за мање од две године на Олд Трафорду, али Јунајтед је и даље далеко од нивоа који величина клуба захтева. Зато, нове велике куповине тек предстоје... 

"Ми смо Манчестер Јунајтед, морамо да се побољшавамо сваке године. Знам да ће доћи много добрих играча већ на лето. То је сигурно", изјавио је Лукаку и распалио машту навијача Ђавола. "То је нешто чему се радујем. Тако ћемо унапредити екипу. Јер следеће године морамо да нападнемо све трофеје".  

Мурињу је потрбна чврстина у везном реду и зато је већ почео да ради на ангажовању Блеза Матуидија из Јувентуса, односно на преотимању Шахтјоровог Фреда великом ривалу Пепу Гвардиоли и његовом Манчестер Ситију. 

Када су кртеативци у питању, стара прича - мета број један требало би да буде Иван Перишић из Интера, а тај посао значајно ће бити олакшан уколико Неразури остану без Лиге шампиона. У супротном, Италијани неће имати милости с ценом... 

Дејли мејл пише да су ова тројица играча нешто што је Јунајтеду најхитније потребно. Зато не чуди што ће енглески великан бити спреман да за трио издвоји преко 150.000.000 фунти. Фред - 60, Перишић 55 и Матуиди 40.000.000 фунти. 

Логично, да би се обезбедио толики новац многе ће главе морати "да страдају" на Олд Трафорду. Исти извор наводи како је Мурињо спреман да се одрекне Лука Шоа, Криса Смолинга, Матеа Дармијана, Хуана Мате, Дејлија Блинда, Марауана Фелаинија, па чак и Антонија Марсијала.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар