Партизан у Црној Гори бруси форму за Суперлигу

Црно-бели после седам дана паузе почели да тренирају у Београду, крајем месеца следи селидба у Бар.

Кошарка 19.03.2018 | 08:30
Партизан у Црној Гори бруси форму за Суперлигу
Кошаркаши Партизана у суботу су, после седмодневне паузе, опет почели са тренинзима у склопу припрема за почетак Суперлиге који је заказан за другу половину априла.

С обзиром да је екипа Ненада Чанка освајањем петог места у Јадранској лиги остала без пласмана у плеј-оф, црно-бели морају да пронађу што квалитетнији начин да испуне празан простор.

Очекује се да се у наредна два дана екипи прикључе Бонџа Си, Најџел Вилијамс Гос и Кваме Вон. Од раније су повређени Никола Танасковић и Ђоко Шалић.

Екипа ће тренирати у Београду до 29. марта, а онда 30. ујутру црно-бели путују у Бар где ће обавити део припрема и одиграти неколико пријатељских утакмица.

Иако још нису познати сви ривали, један од њих ће бити Ловћен са Цетиња за који је недавно потписао и бивши играч Партизана Петар Аранитовић.

Повратак у српску престоницу планиран је за 7. април, а прву утакмицу у националном шампионату, Партизан би требало да одигра 12 дана касније. Иначе, Партизан би требало да у домаћи шампионат уђе јачи за центра из Гане, Амида Брајма, мада тај посао још није приведен крају.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар