Сутра ћу те мало напасти. Морам!

Исто тако, возио сам Радончића у Бања Луку на састанке са Милорадом Додиком, који су одржавани у згради Владе РС-а, као и на приватном имању Милорада Додика, гдје је Радончић, у више наврата, имао цјелодневне састанке са Додиком.

Босна и Херцеговина 17.03.2018 | 17:23
Сутра ћу те мало напасти. Морам!
"Разговоре између Милорада Додика и Фахрудина Радончића сам лично слушао приликом вожње Фахрудина Радончића у протеклом периоду. Иако је у свом Авазу писао и говорио против Милорада Додика и српске политике, Радончић је иза кулиса био велики пријатељ Милорада Додика, с којим би прије сваког написаног текста о њему и српској политици остваривао са Додиком телефонски контакт, говорећи: „Сутра ћу те мало напасти. Морам!“, пише Армин Цибра, дугогодишњи шеф обезбјеђења Фахрудина Радончића, у својој књизии под називом ''Фахрудин Радончић, мафијаш у подземљу Балкана".

"Радончић се такође консултовао са Милорадом Додиком око њихових изјава за поједине медије, како не би у великој мјери угрозили један другога, односно како не би Бошњаци као и Срби на другој страни посумњали у њихову блискост и договор око свега. Просто речено, њих двојица су правили вјештачке сукобе између себе, којима су своје гласаче водили у правцу који одговара њиховим политичким амбицијама.

Тајне шетње и сусрети на базену

Милорад Додик је више пута долазио у посјету Фахрудину Радончићу у хотел „Радон Плаза“, гдје је у његовом кабинету одржао више састанака с њим, али и са тадашњим босанскохерцеговачким политичарима, као што су Харис Силајџић, Сулејман Тихић и остали, а то је било некада 2007. и 2008. године, гдје је Радончић био домаћин тог састанка.

Исто тако, возио сам Радончића у Бања Луку на састанке са Милорадом Додиком, који су одржавани у згради Владе Републике Српске, као и на приватном имању Милорада Додика, гдје је Радончић, у више наврата, имао цјелодневне састанке са Додиком.

На Додиковом имању Фахрудин Радончић и Милорад Додик су дуго шетали и боравили у Додиковом спољном базену. Били су углавном сами.

Таквих сусрета на Додиковом имању било је више од 50, за вријеме док сам био пратилац и возач Радончићев.

Фахрудин Радончић се са Милорадом Додиком такође састајао у Бањој Луци, у хотелу „Босна“, гдје сам га ја такође возио, као и на веће манифестације у Бањој Луци, на које је Радончић био позван од стране Милорада Додика, као и остали политичари и други људи из дипломатског, друштвеног и политичког кора.

Радончић је више пута у мом присуству говорио да се са Додиком може договорити око свега, али да Додик неће ниским да постиже договор него с њим – Радончићем. Тада сам схватио да Додик и Радончић имају исте циљеве и политичке пројекте а да се разликују само у називу својих странака. У њиховим разговорима Радончић је увијек грдио и критиковао бошњачке представнике власти као што су рахметли Сулејман Тихић (предсједник СДА), Харис Силајџић (предсједник С БиХ) и бошњачке чланове Предсједништва БиХ – Алију и Бакира Изетбеговића.

Ове бошњачке политичаре у разговорима са Додиком Радончић је на разне начине потцјењивао, омаловажавао, исмијавао, подругљиво коментарисао, што је Додику очито одговарало. Изгледало ми је да су Радончић и Додик из истих разлога мрзитељи бошњачких политичара, што с друге стране није било тако, односно никада нисам чуо да Радончић исмијава српске политичаре, нити било кога из власти Републике Српске, из разлога што му Додик није давао повода и што је Радончић знао да би му то био минус код Додика. Слушао сам, возећи Радончића, да Радончић наметљиво критикује бошњачке политичаре, управо зато да би удовољио Додиковим очекивањима.

С Драганом Човићем “РОМАНСИ”

"Скоро на исти начин као и са Милорадом Додиком, Фахрудин Радончић је имао више састанака са Драганом Човићем, на које сам га возио и који су углавном одржавани у Мостару у винотеци „Романса“, на излазу из Мостара, гдје је понекад присуствовао и Милорад Додик. Састанци између Човића и Радончића одржавани су такође у хотелу „Еро“, у Мостару, као и у просторијама ХДЗ-а, на чијем челу је Драган Човић, као и у Радончићевом кабинету у Сарајеву и ресторану „4 собе госпође Сафије“, гдје је Човић више пута долазио.

Већином, ови састанци нису публиковани у јавности, јер су то били њихови затворени политички сусрети", пише Армин Цибра, дугогодишњи шеф обезбјеђења Фахрудина Радончића.

(Агенције)

Коментари / 94

Оставите коментар
Name

СзП

17.03.2018 16:27

Додо стално ће мо те нападати, све до твоје побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Труе

17.03.2018 17:34

Сви су они Трилатерала!

Name

РЕ СЗП

17.03.2018 17:57

БОЉИ КОМЕНТАР НИСАМ ПРОЦИТАО У ЗАДЊИХ 10 ГОДИНА А СТАЛНО ГОВОРИМ ДА ГА НЕ МОГУ ПОБЈЕДИТИ СПОМИЊУЦИ ЊЕГА И ЗАТО СУ ТУ ГДЈЕ ЈЕСУ НА МАРГИНИ..

Name

РЕ СЗП

17.03.2018 18:09

Само ти њега брани, а због његове повезаности са подземљем и криминалом будуцност неце имати ни твоја дјеца, ни твоји унуци. А мозда и праунуци.

Name

Адис

17.03.2018 18:09

Књигу Армина Цибре препоруцујем свима да је процитају , све је истина и аргументовано. Цех писања те књиге костао га је паљења 4 аута. Оцито је многе страх ухватио. За такву књигу треба имати петљу да се написе. Армине свака ти цаст. Ако има закона и дрзаве Радонциц би требао на дозивотну.

Name

офр

17.03.2018 18:09

*Таквих сусрета је било више од 50* плус у Мостару заједно са Човићем. ?????? Да није мало превише, осим? ако нису ЛГБ.

Name

дд

17.03.2018 18:34

Браца по алавости и похлепи.

Name

Пролетер

17.03.2018 21:55

Три феудалца, који су се договорили да владају до краја живота. Замислите како би нам изгледао само један дан, кад не би било ове тројице и Бакира приде? Милина. Ови политичари морају отићи, или то или ми да сви идемо куд знамо. Оно што кажу, чим је Тита први пут заболила нога, сви смо требали побјећи главом без обзира и у галопу.

Name

Триунвират

18.03.2018 06:58

Пао је договор да од наредних избора БиХ суверено владају три "Цапо ди тутти цапи". Свако својим тором оваца. Погодите који. Зато јер сви, како неко реце, припадају истој бјелосвјетској секти. Знате вец којој. Све це народним парама купити, како би се сацували од одласка на дугогодисњу робију због пљацке народа. Ово сто је један покајник рекао зива је истина, и то се могло претпоставити.

Name

Бања Лука

18.03.2018 09:53

Ја мислим да је Радонциц ресење за БиХ. Не идеализујем га нити сматрам да постен али ако хоцемо да имамо икакав напредак боље нам је да нас воде наса тренутна власт или опозиција и муслимански политицар-бизнисмен него муслимански политицар-радикални исламиста. Са политицарем који је склон криминалу се мозда несто и мозе договорити. Са исламском декларацијом ста год договоримо неце на добро изаци. Да је Фикрет Авдиц (бизнисмен) опстао на власти рата и мудзахедина не било, вјероватно.

Name

сарајево

18.03.2018 16:23

Знају Босњаци да је то истина и да је сцепо радонцицтакав зато це сад на изборима сносити теске последице.Ето видите народи како они јављају један другом кад нас обицне људе треба завдјати због њових лицних интереса и криминала и пљацке нас свију а ми јадни мислимо види како нас стите.

Name

фарон

20.03.2018 03:38

Такви људи су министри безбједности били нажалост све вам јасно и управо док је он министар безбједнодти БиХ Насер Кељменди спектакуларно бјежи из БиХ јер му је управо он јавио да се спрема хапшење да ће сипа доћи ујутро по њега...... шта рећи тужно јадно и жалосно али ово је њихово време.

Name

сфс

17.03.2018 16:28

Сад и тјелохранитељи пису књиге, како је кренуло сви це писат осим они који требају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузлак

17.03.2018 17:02

Свака ти цаст на коментару.

Name

МК

17.03.2018 17:03

ПА ОНИ СУ БИЛИ ПРИСУТНИ СВИМ ДОГАЂАЈИМА ЈАВНИМ И ТАЈНИМ И ЗАШТО НЕБИ ПИСАЛИ ТО ШТО ЈЕ НЕКО ИМАО МОГУЋНОСТИ ДА БУДЕ СВЈЕДОКОМ НЕКАКВИХ ВАЖНИХ ДОГАЂАЊА ЗАШТО ТО НЕ БИ СТАВИО НА ПАПИР .ЗАШТО СЕ НА БАЛКАНУ СВЕ ПОДЦЈЕЊУЈЕ.

Name

???

17.03.2018 17:10

Ма јок болан, какав телохранитељ, обични шоферчић!!!

Name

Логика

17.03.2018 17:15

Хоће чивјек да купи стан у Бечу.

Name

Хумор

17.03.2018 18:06

“4 собе господје Сафије”...ахаха, врх!!!

Name

рере

17.03.2018 18:07

Па кад пишу старлете и остали, може и шофер.

Name

Приједор

17.03.2018 18:15

Видјели како се Спириц обогатио па сто да не. Успут знају доста тога.

Name

Ре Тузлак

17.03.2018 19:41

Ти си изгледа Фахрин обожаватељ. Да некажем коју простију квалификацију за тебе кобајаги Тузлак.

Name

Мисли мало и својом главом

17.03.2018 19:47

Ста има везе сто је софер, момак је сигурно сколован и није глуп.Они се једино могу изнутра раскрикати.Зар требам вјеровати Додику који је слаго све битне ствари, Радоцицу који је стеко богаство огромни размјера гдје у нормалном свјету се ствара генерацијски или неком политицару који имама по неколико станова и рацуна.Док ми тапкамо у мјесту, ако су ти постене намјере скотацес ако не исти си као и они СФС-у.

Name

Ре приједор

17.03.2018 20:06

А пошто је тек кромпир из Дрвара. Ехехехееееј

Name

тузлак

18.03.2018 08:01

Тако је

Name

За Сфс

18.03.2018 13:48

Они који би по теби требали писати давно су протјерани и отишли из РС земље чудеса.Остао је само онај који још није могао изаћи или је још у редовима пред амбасадама Свака част да има још бар неко да нешто паметно напише.Али небо били ми ми кад на све небо пиш....ли а највеће смо дно највећи болесници нарцисоидни кретени који све гледамо са презиром кријући тако своју мизерију простаклук примитивност и крканлук.Гледамо како нас једни те исти политичари годинама понижавају краду али ми се курчина...ми посмо уз вјетар коментаришу србујучи у празно.И онда кад стане вјетар видиш да си попишан и бједан и своје комплексе лијечимо на неким другим пуно паметнијим нормалним од нас.Кријучи се иза великог Србства Нас богом датум сврхе човјека а у ствари и свету европи Балкану чак и у најмањем ентитету дно дна.Што се прије спустио на земљу то боље високо лети о ал кад звизнемо болече јако.

Name

ре сфс

18.03.2018 16:38

Шта ако је тјелохранитељ? Књигу нисам прочитао па је не бих ни коментарисао, ал да би било добро да је огромна већина снсд популације прочита то је без сваке сумње. Није с'горег да упознају вођу и идола из више углова, па из тог наука евентуално извуку неку корисну поуку, то јест да виде колико лутају? Можда је та књига својеврсни дневник рада Радончићевог личног шофера. Можда постане међу читаоцима БХ бестселер? можда постане и какав доказни материјал на будућим суђењима? Можда? Ко зна? Као поштовалац писане ријечи поздрављам сваки књижевни покушај у овом свеопштем сивилу и лудилу.

Name

Буда

19.03.2018 21:35

А сто није прицао док је возио, тада је примао лову и ниста није видио, тек сада док не вози висе отворио дусу. Ја би тебе у затвор, због не пријављивања корупције.

Name

Цццц

17.03.2018 16:35

Ево пара ко пљеве глупи ће куповат књигу а чобани је пишу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.03.2018 19:02

Засто цобан? Цовјек зиви свједок. Висе ми ти лицис на цобана који це занемарити такву опасност за народ од дотицног тројца, па гласати поново за њих..

Name

Ре..ре

19.03.2018 19:35

Зар мислис демагог да се народ пеца на те глупости сто писес

Name

Вук

17.03.2018 16:37

Па наравно...нзн ко је луд да помисли да су непријатељи...гдје се год врти око интереса и пара људи се брзо дог...а јадни народ овца све вријеме:)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

17.03.2018 16:38

Сви су они исти завадјају сиротињу а они узивају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рех

18.03.2018 05:13

Нажалост тако је

Name

@Блиц неwс

17.03.2018 16:41

Знају то Босњаци вец дуго,зна се да је Сцепо кодно име за Радонцица који ради за Србијанске слузбе као и Додик и Цовиц.Послије ови избора Сцепо це оконцати своју каријеру и онда правац Зеница и пругасто одијело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хусо

17.03.2018 18:37

Блиц из твоји Уста у бозије уси.Нека ова сељацина радонциц нестане из наси Зивота.

Name

Јос Горе

17.03.2018 19:23

Није он сељацина вец сандзаклија.

Name

075

18.03.2018 07:32

@ Јос Горе Осим " Санџаклије " има још нешто горе а то су Бановићи, гдје живе "људи" испраног "мозга"!

Name

замисли само

17.03.2018 16:42

Замислите само шта би тек могли написати шефови обезбјеђења Изетбеговића и Човића, да не говорим шта би могли његови написати о Додику. Све ће то једном бити, исто као што је сад са овим Цибром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

17.03.2018 16:42

Лопов, лопову!

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

17.03.2018 16:43

Као сазнали смо несто ново па ово је вец видјено Лагундјија -Додик исти принцип :*

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

17.03.2018 16:43

Кренуло је, очекујемо ексклузиве од чистачица, баба-сера, магационера и Мектиних поузданих извора с гоогла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепота

17.03.2018 16:50

Све се мора сазнати хахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ комуниста

17.03.2018 16:53

Лопов, лопову!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад

17.03.2018 17:00

Од косовца и Мишковићевог Јарана све очекивано,само мислим да је проваљен.Човјек за 10 г.поста најбогатији,то на новинама јест али на бијелом.Човјек мафија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киза летач

17.03.2018 17:02

Предлажем резервацију ћелије у КП Д Зеница мало веће од нормалних.И троношац за Доду,Бакира,Драгана а помоћне двоношце за Радончића,Беванду,Радојичића,Комшића и још понеких.Свима дати довољно времена за сједење и разговоре,тамо негдје до 2058 да се лијепо и људски испричају о свему.На плафону окачити новчаницу од 500€ и спојити је на струју да је не смију дарнути.Обилазити их једном годишње за сваки случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рех

18.03.2018 05:15

Лијеп коментар

Name

Пенолог

18.03.2018 07:52

Погрешно, не треба њима ништа обезбиједити ни дати готово. Већ, након пресуде, искипати их на голу ледину ограђену жицом бодљикавом, па нека сами себи граде кров над главом. Робијашницу да граде, њихово природно станиште за дуги низ година робије. Као што је својевремено Јосиф Висарионович практиковао по Сибирији и осталим далеким и леденим забитима тадашњег СССР-а.

Name

рех

18.03.2018 10:52

Може и тако

Name

Ацо

17.03.2018 17:46

Миле у хотелу босни сигурно није..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

17.03.2018 18:10

Вазно да марва вјерује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рех

18.03.2018 05:16

Нажалост...

Name

Ре СзП

17.03.2018 18:23

Папак, који се лазно потписује, ријец 'цемо' се писе заједно, а не ' це мо'..е, свако се прихватио анонимног писања по порталима, тацно по правопису видис ко је ко, али ста цемо, демократија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2018 10:11

Само они који имају особине папкара употребљавају ријеч папак за друге особе. Тако злоупотребљавају тековине демократије.

Name

Дарко

17.03.2018 18:37

Турска посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

17.03.2018 18:43

Одкад ја говорим да је Радончић хињо попут Драгана Човића. Тако он напада и Бакира Изетбеговића а са њим је на власти у Федерацији БИХ. Буса се у прса а на изборима ће проћи као што су прошле све странке које су биле у коалицији са СДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

17.03.2018 18:44

Ко јос пада на васа лоповска препуцавања,кретени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

17.03.2018 18:52

Господо ПА СТА ЈЕ ТУ НОВО! Ако им затреба они це да вас ПОНОВО ПОСАЉУ У РОВОВЕ јер они нису заврсили оно стосу планирали. ЗЕЗНУО ИХ ДЕЈТОН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

17.03.2018 20:57

Јако занимљив коментар,бојим се да це остати не запазен,марва ниста не конта.

Name

рех

18.03.2018 05:20

Што ми је драго што је за Клинтонову предизборну кампању за други мандат био потребан завршетак рата у БиХ преговорима у Дејтону. Једино то ваља од Клинтона и Холбрука.

Name

Стварност

18.03.2018 06:50

Једина сустина и истина свих десавања.

Name

куку нама са нама

17.03.2018 19:04

ОНИ КОЈИ ПОСЛИЈЕ ОВО ЧЛАНКА ОДУСТАНУ ОД НАМЈЕРАВАНОГ ГЛАСОВАЊА ЗА БИЛО КОГА ЛОПОВА У ЛИСТОПАДУ ИЛИТИ ОКТОБРУ...НЕК ОСТАВЕ КОМЕНТАР ИСПОД ОВОГ МОГ ..БАШ ДА ВИДИМ КОЛИКО НАС ИМА ШТО ИМ НЕКЕ СТВАРИ И ПОСЛИЈЕ ЦРТАЊА НИСУ ЈАСНЕ..БАШ ЗБОГ ТОГ ЦИЉА ЗАТУПЉИВАЊА МАСА КРОЗ ГЕНЕРАЦИЈЕ,ОБРАЗОВАЊЕ СЕ НЕ ФОРСИРА У БИХ...СРЕТНО НА ГЛАСАЊУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

рех

18.03.2018 05:21

До сада је увијек излазност на избиорима била око 50%.

Name

нн

17.03.2018 19:14

А ста мислис стаце нам за следеце изборе понудити? УКИДАЊЕ РЕП СРПСКЕ, РЕФЕРЕНДУМ О ОТЦЈЕПЉЕЊУ ВРАЦАЊЕ ВОЈСКЕ РС ТРЕЦИ ЕНТИТЕТ УКИДАЊЕ СУДА БиХ. И ко зна ста јос. СДА се зезнула обецавајуци 100 хиљада радних мјеста за цетири године. ОВИ ОВАКВИ КАКВИ СУ ЗА ПЕДЕСЕТ ГОДИНА ТО НЕЦЕ МОЦИ ИСПУНИТИ! Народе зиви у нади НАДА ЗАДЊА УМИРЕ знаци ви це те прије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рех

18.03.2018 05:22

Који су то Сизифи...

Name

70%

17.03.2018 19:49

Додик 70%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Атт

17.03.2018 19:53

Како си глуп, народе, дозволио си себи да ти криминалци и лопови кроје капу, и јос гласамо за њих...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Образ

17.03.2018 20:04

Армине, какав је и ко је тај чивјек који је имао у тебе повјерење да му будеш тјелохранитељ и возач, није заслужио да износиш у јавност нешто што он не би хтио. Гријешиш, то је требало да остане код тебе. Понављам, није важно ко је тај човјек. Вјеровао ти је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља за Образ

17.03.2018 21:30

Политицари су јавне лицности, из дрзавне касе су финансирани. Дакле, ако је возац током обављања своје дузности примијетио несто сто је неуобицајено или сто те јавне лицности мозе да дискредитује, нормално да це то објелоданити. Нема мјеста цудјењу. Политицар мора да зна да је његова цјелокупна активност стално на "ваги". А, ако то не зна, онда нека доказује да оно сто је написано није истинито.

Name

Оља за Образ

17.03.2018 21:30

Политицари су јавне лицности, из дрзавне касе су финансирани. Дакле, ако је возац током обављања своје дузности примијетио несто сто је неуобицајено или сто те јавне лицности мозе да дискредитује, нормално да це то објелоданити. Нема мјеста цудјењу. Политицар мора да зна да је његова цјелокупна активност стално на "ваги". А, ако то не зна, онда нека доказује да оно сто је написано није истинито.

Name

могуце

18.03.2018 06:54

Могуце да је био софер толике године по задатку. Дупла плата ко неби.Сваки дан после радног времена писао дневник да којим слуцајем неби ста заборавио и једног дана сабро сва дјела у једној књизи коју це исто тако наплатити и доце му као треца плата.Троструко це бити наградјен за своја дјела.

Name

Даxон

17.03.2018 20:23

Стварно мислите да је лик написао књигу..само Бакирово орудје за препуцавање са Радонцицем продо се само јефтино..ударио фасаду на куци и запослили му мало фамилије по јацим фирмама..само је себи скратио рок трајања недје це га лафо инфаркт опалит..уходана сема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?#+

17.03.2018 22:20

О ШЋЕПО.

Name

ре

18.03.2018 06:56

Треба се добро цувати удеса ,отазивање коцница и слијетање у неку ријеку па да га данима тразе или провалију исто је.

Name

Јелецхе

17.03.2018 21:25

Опа..свака цаст овом цовјеку. Хајде сад народе овцо..гласајте за додика будалу. бакинацки кокосар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

овца народ

18.03.2018 12:51

И у октобру и у будуце. А ти вјеруј свакој шуши која нешто напише

Name

Јована

17.03.2018 22:07

Два идиота Фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н..

17.03.2018 22:20

Шта на то каже наш министар Мектић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2018 12:51

Мора потражити на Гуглу

Name

РАЈНА

18.03.2018 04:57

Фахрудин није Босанац, он је Црногорац . За њега је Босна држава у којој је на привременом раду , он нема осјећаја према Босни и зато га не вређа однос Додика према Босни. Фахрудин је рођен у Иванграду, данас Берани, Црна ГОра . Био је члан СК Црне Горе , писао за загребачки лист Данас о збивањима на Косову , пред рат, а затим долази у БИХ , и ту ради као новинар, кобајаги , случајно. Био члан Савеза реформских снага YУ, дугогодињи пријатељ са Ђукановићем и са њим у јако блиским пријатељским и политичким односима . Такође , у веома пријатељским односима са Мирославом Мишковићем, власником Конзорцијума "Делта-Зекстра" из Београда, што само упућује на закључак да су Радончић и Додик сједили у истој ђачкој клупи школе у Кумровцу, гдје су регистровани . Значи, прича поменутог господина је заснована на тачним чињеницама, раније момци, а сад господа на специјалном задатку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

егзорцизам

18.03.2018 05:08

Према средњевјековној филозофији: У међународне и домаће политичаре је ушао Ђаво. Треба их ударати лопатама, ашовима, моткама, каишима и чим се стигне по дупетима како би из њих изашао Ђаво. Ако из њих не изађе Ђаво док су живи они ће послије смрти вјечно отићи у огањ паклени. Према савременој филозофији: Политичари кад дођу на власт с почетка су добри али им временом власт деформише мождане ћелије па нису више за власти? Рјешење би било дати свима изнимно кратке мандате или је у неким (не свим) случајевима боље трпити политичаре који су дуго на власти па су се накрали и обуздали (ког којих је то могуће) и више не краду народ него су као обогаћени добри народу (код којих је могуће постићи тај феномен).

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

18.03.2018 06:27

Па господин Милорад це разговарати и са црним дјаволом само да рата не буде.Ста Вам је?Зар смо толике проклетиње заувијек: два Србина три партије.У памет се Срби.Слозно,Постено и Радно.Памет у главу.Срецно господине Додик на изборима.Са насим народом цувај нам СРПСКУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАСО ЈАСАН

18.03.2018 06:29

Ето ти Додику још један Галијасевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сда

18.03.2018 07:49

Па Радончић је санџаклиј а није босанац

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.03.2018 12:53

Сандзак до Албаније? Беране у Сандзаку??

Name

Храсница

18.03.2018 13:19

Један санџаклија то је као босанац на квадрат или на куб. То је тај однос вриједности. И они су убијеђени у то, у неку своју посебну вриједност, мисију.

Name

Млеко

18.03.2018 17:08

Прије пар дана сам послом био у Илидзи,пици ,,екавица,,као у центру Београда.

Name

дамјан

19.03.2018 10:21

Одговор за ре:ДА ТИ БИ:ДА БЕРАНЕ БУДУ СВЕ ДО АЛБАНИЈЕ У САНДЗАКУ.ДА СЕ МАЛО НИЈЕСТЕ ПРЕИГРАЛИ?НЕ МОЗЕ БРАТАЦ ТО ТАКО.МОРАМО УКЉУЦИТИ РАЗУМ.НЕ МОЗЕМО НА СВАКУ ЛОПТУ СКАКАТИ.....

Name

НИје добро

18.03.2018 07:55

Све је то исто, завапи Ристо. Ништа, ново, разочарано ће Јово. Ај га хеби, шта фали, важно је да се римује, дода Средоје, гледати себе ваља. И би тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дамјан

18.03.2018 15:10

Сто се тице ислама на Балкану,најопаснији је ислам ЦГ и СРБ.То је тако!Ста мислите Срби из Српске: ко нам смисли и уради Брцанску Малту у Тузли?Добро се дајте у памет: немојте да смо проклетиње.Видите ста се ради сиром Балкана?Запамтите:САМО ЦЕ НАС СЛОГА СПАСИТИ!!!!ВИДИТЕ СТА РАДЕ ФУНКЦИЈЕ И НОВАЦ.ПОГЛЕДАЈТЕ:ПОСЛЕ БРЦАНСКЕ МАЛТЕ И 15 МАЈА 1992 ГОДИНЕ ОНИ СЕ ПРЕСТРОЈАВАЈУ У СДП БИХ.ДОБРО ДА РАЗМИСЛИМО СТА НАМ ЈЕ ЦИЊЕТИ И КАКО?МИРНО ,СЛОЗНО И РАЗУМ УКЉУЦИТИ.ТО НАМ ЈЕ СПАС.ПОООООООООООЗДРАВ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лллл

18.03.2018 20:02

Лики

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниста ново

19.03.2018 09:31

То се одавно зна да они тако стите један другога од корупције и криминала по потреби сад ти бубни против мене а ја цу те напасти а други пут ја цу против тебе ати цес ми ватром узвратити,то знају и врапци на грани а ето изгледа луди народи несватају ста им се сервира ваљда це једног дана сватити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

19.03.2018 09:45

Када се ми ријешимо Додика. Жао ми је људи у Федерацији, али они ће добити свога Фахру. То ће бити њихов Додик. Будите паметни и немојте њега бирати. Фахро је криминалац, већ у поступку за дрогу са Кељмендијем, али види се у очима криминалац....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

19.03.2018 11:11

Робови парама.Без њих су ниста вриједни.Обицни С..пци.Типицна слабост цовјека.Паре,моц,курве.Глупани који нас јасу јер народ је глупа љенцуга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо Република Српска

19.03.2018 12:10

Мало цудно,сад да се појави овај "списатељ"сви показатељи говоре да це радонциц побиједити за босњацког цлана предсједниства,а ви са бн-а не мозете зивити без милорада!

ОДГОВОРИТЕ