ТУР: Анталија запјевала у гостима послије преокрета!

Дочекали смо и то чудо! "Част" да буде први домаћин којем је ове сезоне тим са Медитерана узео бодове припала је Касимпаши.

Фудбал 16.03.2018 | 20:45
ТУР: Анталија запјевала у гостима послије преокрета!
Анталија целе сезоне није имала победу у гостима. До вечерас. А онда је дошла на стадион који носи име Тајипа Реџепа Ердогана и у драматичној утакмици савладала Касимпашу са 3:2 у 26. колу Суперлиге.

Стрелац победоносног гола, осам минута пре краја, био је Харун Алпсој, швајцарски везиста турског порекла који се сјајно снашао после корнера са десне стране. Иначе, овај момак ушао је у игру у 74. минуту када је заменио Милана Јевтовића.

Тиме је ставио тачку на “луд” дуел у којем је Анталија повела три минута пре краја првог полувремена преко Дениза Кадаха и деловало је да је окшкринула врата победе.

А у 50. минуту је деловало као да је ногом широм отворила иста када је други жути картон и искључење зарадио Бернард Менсах. Врло брзо су гости то искористили и три минута касније Сулејман Дукара је дуплирао предност Анталије.

Парадоксално, то као да је дало додатну снагу домаћину. И за само четири минута, у 66. и 70, Ембај Дијане је два пута затресао мрежу Анталије, донео преокрет и уплашио тим са обале Медитерана да ће се још једном са гостовања вратити празних руку.

Ипак, страхове је одагнао поменути везиста Алпсој, па сада Анталија може мало мирније да иде на репрезентативну паузу.



ТУРСКА 1 - 26. КОЛО

Петак

Карабук - Османли 0:4 (0:2)
/Гурлер 22, 90+2, Батдал 41, 47/

Касимпаша - Анталија 2:3 (0:1)
/Дијањ 66, 70 - Кадах 42, Дукара 53, Алпсој 82/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар