Бен Једер: Чекао сам, заиграо и ушли смо у историју!

Јунак Севиље Висам Бен Једер, са два гола Манчестер Јунајтеду (2:1) за четвртфинале ЛШ, каже да је сањао како руши велики тим и да му се стрпљење исплатило.

Фудбал 17.03.2018 | 09:00
Бен Једер: Чекао сам, заиграо и ушли смо у историју!
Бен Једер је на Олд Трафорду ушао у игру у 72. и за само шест минута касније са два поготка одвео шпански тим медју осам најбољих у Европи, после чега је Ромелу Лукаку само ублажио пораз Јунајтеда.

"Веома сам срећан, било је сјајно вече. Сви знамо да није лако играти против Манчестер Јунајтеда, посебно на Олд Трафорду. Не знам како бих описао како се осећам, као дете сам сањао да победјујем великане, као што је Јунајтед, емоције навиру... Ушсли смо у историју клуба", рекао је Бен Једер за Беин спорт.

Француз тунишанског порекла, мајстор и футсала, признао је да му није било лако што је био на клупи за резерве.

"Компликовано је, али то је живот, када си резерва мораш да чекаш. На крају се стрпљење исплати, иако је тешко", рекао је бивши фудбалер Тулуза и уједно демантовао да постоје несугласице са тренером Вићенцом Монтелом.

"Сви причају да постоје проблеми измедју Монтеле и мене, али их нема. Верује ми и ја му враћам на терену. Само ћутим и радим, тренер је задовољан због тога. То је једино важно", закључио је сналажљиви нападач.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар