Видео - У Челсију кукају на судију: А пенал? А црвени?

Да ли су Плавци оштећени у Барселони?

Фудбал 15.03.2018 | 18:15
Видео - У Челсију кукају на судију: А пенал? А црвени?
Барселона је погодила (скоро) све. Успут, имала срећу да првој утакмици имала срећу да Вилијан уздрма стативу два пута, у реваншу да Маркос Алонсо и Антонио Ридигер погоде оквир гола, па је - резултатпоказује - лако елиминисала Челси, иако је лондонски тим више него пристојно изгледао у двомечу осмине финала Лиге шампиона.

Чак изненађујуће добро у среду вече на Ноу Кампу, чак успео да створи довољно ситуација да угрози Тер Штегена, само или би немачки голман бранио или би их Умтити и Пике блокирали или су играчи Антонија Контеау завршници били неодлучни.

Можда је мало и до словеначког судије Дамира Скомине. Бар тамо сматра Маркос Алонсо, леви спољни Плаваца, указујући на детаљ с почетака другог полувремена кад је после дуела са Ђераром Пикеом пао у казненом простору Каталонаца. Очигледно га је Барсин штопер држао за раме.

„Нема сумње, то је пенал. Плус, црвени картон“, рекао је Шпанац после утакмице. „Резултат није праведан“.



Све се десило при резултату 2:0, да је Челсију свиран пенал и да га је искористио можда би се ушло у неивесну завршницу, међутим, шпански фуидбалски експерт Андухар Оливер сматра да основа за казнени ударац није ни било.

„Судија је поступио исправно што није свирао пенал. Чим је Алонсо осетио Пикеову руку - пао је. Нема материјала за једанаестерац“, сматра Андухар.

Што се само меча тиче...

„Ставиљали смо их у незгодне ситуације током првог полувремена. Нисмо искористили прилике, а требало је да буде 2:2 већ у првом полувремену. Домаћин је стекао два гола вишка, а кад играте против екипе какав је Барса, па још на њеном стадиону онда је тешко вратити се из тог минуса. Генерално, цео двомеч је обележило то да нисмо имали среће, а имали смо добре шансе...“, допунио је Маркос Алонсо.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар