Пешић послије Шапца: Гдје год одемо, добијемо батине!

"Морамо мало оштрије, а ми све хоћемо нешто лепо. . . ", каже нападач Црвене звезде.

Фудбал 15.03.2018 | 15:15
Пешић послије Шапца: Гдје год одемо, добијемо батине!
После првенственог ремија са Напретком из Крушевца у Београду (1:1), Црвена звезда је доживела и елиминацију из Купа у Шапцу.

Мачва је славила пеналима и засутавила црвено-беле у четвртфиналу, а отворила тему за дискусију - шта се то догађа са екипом Владана Милојевића, која је била доминантна у односу на суперлигашке ривале пре одласка на зимски одмор?

Неко сматрада се и даље осећају последице емотивног пражњења после пораза од московског ЦСКА и елиминације из Лиге Европе, неко да су одласци Гелора Канге и Ричмонда Боаћија превелик губитак, а Александар Пешић има своје виђење, барем када је у питању неуспех у Шапцу.

"Ово је било све осим фудбала, али какав је нама терен, такав је и њима. Криво ми је да где год одемо - добијемо батине. Морамо мало оштрије, а ми све хоћемо нешто лепо... Не бих да кажем још нешто и увредим било кога. Чека нас још таквих гостовања", истакао је нападач црвено-белих у разговору за Спортски журнал.

Свестан је Пешић и зашто ривали са домаће сцене његов тим увек дочекују максимално мотивисани.

"Тако је, јер је Звезда највећи клуб".

Током "90 и кусур" минута игре у Шапцу није било голова, па су победника одлучили пенали. Пешић је био прецизан за црвено-беле, али не и Немања Радоњић, који је у петој серији шутирао високо преко гола.

"Тешко нам је, ова пенал лутрија је дошла после слабијих партија. Милијаш, Крстичић и Борјан имају једини овакво искуство. Заломило се на Радоњићу. Често се и на најбољима сломи, знамо какав је играч и нико га не криви".

Са новинаром "Журнала" разговарао је и Милан Борјан.

"Пали смо. Не знам шта нам се дешава, али морамо да се подигнемо што пре и вратимо на наш ниво... Ово је био веома скуп цех, остали смо без шансе за један трофеј, али идемо даље. Сада је план да се овде у Шапцу победи и да наставимо борбу за титулу", истакао је голман црвено-белих, који је био близу да одбрани шут Ненада Гаврића са беле тачке.

"Много ми је криво, није било ни среће. Шта да се ради...".

Фудбалери Мачве су током утакмице у среду направили 26 фаулова, што је дупло више од гостију из Београда, а показано им је и чак седам жутих картона.

Прилику за реванш Мачви, црвено-бели ће имати већ у недељу од 17 часова, када у 28. колу Суперлиге поново гостију у Шапцу. Преност утакмице можете гледати на ТВ Арена Спорт 1.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар