Воли што је и даље зову Наташа

Позната глумица Наташа Нинковић већ више од две деценије је присутна на уметничкој сцени  Србије. За њом су бројне улоге и признања, а управо неке од рола које је тумачила имале су неку посебну енергију коју је и лично доживљавала.

Забава 14.03.2018 | 18:36
Воли што је и даље зову Наташа
- То се зове енергија лика. После, баш рецимо "Убица мог оца" (у којем тумачи лик оптужене Наталије, прим. аут) и неких сцена ја знам да сам долазила кући и размишљала о људима који носе такве ствари у себи и колико је њима тешко. То не треба осуђивати. То треба жалити. То је страшно, носити такве ствари и негативну емоцију толико у себи- рекла је глумица гостујући у Јутарњем програму код Јоване и Срђана.

Каже да су је неке улоге прилично исцрпљивале.

- Знала сам да дођем кући потпуно испражњена и да ми треба мир, да затворим очи, да се одморим и да се ослободим те енергије. То није увек тако. То су одређене сцене и оне то траже од нас- додала је Наташа.

Наташа је признала и да је одређене улоге одбијала јер није желела да је публика памти по имену у том комаду које је било карактеристично већ јој је драго да је и даље прво ословљавају са Наташа.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар