Милојевић: Ја сам крив, нисам планирао ово!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић преузео је кривицу на себе после елиминације од Мачве у четвртфиналу Купа Србије.  “Али то је фудбал“, каже Звездин стратег.  Тренер Мачве: Бог нас је погледао, не тренирамо пенале никада.  "То је тренутак, не можете то да вежбате", рекао је Драган Аничић.

Фудбал 14.03.2018 | 19:45
Милојевић: Ја сам крив, нисам планирао ово!
Мачва је у Шапцу избацила црвено-беле победом у пенал серији 5:4, након 0:0 у регуларном делу.

"Где је био проблем? Испали смо, идемо даље...Немамо пуно времена, разговараћу са мојим играчима. Не може да буде лепог фудбала на овом терену, али то није алиби за пораз", рекао је Милојевић за телевизију Арена спорт после утакмице.

Милојевића је изненадио пораз његових изабраника од дебитанта у Суперлиги против ког ће и за викенд играти на истом месту у домаћем првенству.

"Кривац сам. Видећу са мојим играчима...Нисам планирао ово, мислили смо да идемо до краја", навео је тренер Звезде.

Тренер Мачве Драган Аничић презадовољан што ће његов тим други пут, после 1969. године, играти у полуфиналу националног купа.

Мачва је направила велики подгвиг и пласирала се у полуфинале Купа Србије после дуела са Црвеном звездом. 

После 0:0 у 90 минута игре отишло се према пропозицијама одмах у извођење једанаестераца, а тамо се домаћин из Шапца боље снашао и славио са 5:4.

Одлучујући је био промашај Немање Радоњића који је пребацио гол и тако на неки начин пресудио овај судар.

Тренер Мачве Драган Аничић био је веома задовољан после утакмице. Занимљиво, иако се његов тим у полуфинале пласирао после пенала, рекао је да његови играчи нису тренирали пенале пред овај меч.

"Нисмо вежбали пенале, никад то не радимо. То је само тренутак. Вратило нам се за неке раније утакмице, нисмо имали среће, али данас нас је Бог погледао. Звезда је била боља, пресудило је срце и пожртвовање мојих играча", закључио је Аничић.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар