Партизанови циљеви: Прво титула у Суперлиги, па напад на Евролигу!

Биће разговора и о раду АБА лиге. . .

Кошарка 14.03.2018 | 22:45
Партизанови циљеви: Прво титула у Суперлиги, па напад на Евролигу!
Часним поразом на гостовању Цедевити кошаркаши Партизана опростили су се од Јадранске лиге у којој су остали без пласман у плеј-оф и борбе за титулу. Пошто је до почетка Суперлиге остало готово месец и по дана, шеф струке Ненад Чанак дао је својим изабраницима недељу дана вољно, док је водећа структура одржала састанак Управног одбора на којем је резимиран досадашњи учинак. 

Рана елиминација из борбе за шампионски прстен виђен је као резултат испод очекиваног, док је узимање Купа Радивоја Кораћа дошао као позитиван елемент у овој години пуној успона и падова.

"Поднет је извештај спортскг сектора за период од доласка новог стручног штаба и усвојен је једногласно. Говорило се о плановима, а јединствен став Управног одбора је да је циљ освајање домаће лиге, а за следецу сезону улазак у Евролигу", поручио је први човек Партизана Остоја Мијаиловић заБлицспорт. 

У Партизану нису били задовољни радом водећих људи АБА лиге, због чега је клуб заузео јединствен став пред надолазећу Скупштину регионалног такмичења.

"УО је заузео став за седницу скупштине АБА Лиге која се одржава у уторак, Партизан ће тражити да се утврде принципи који ће од стране АБА лиге бити гарантовати исте услове за сваки клуб који је члан лиге. Лига није приватна и она треба да буде заједница свих клубова", закључио је Мијаиловић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар