На Инијести да одлучи да ли ће играти

Наступ Барселониног везисте против Челсија и даље под знаком питања.

Фудбал 14.03.2018 | 08:45
На Инијести да одлучи да ли ће играти
Опоравио се Андрес Инијеста и почео да тренериа, међутим, велико је питање да ли је спреман да издржи дуел са Челсијем у реваншу осмине финала Лиге шампиона.

Тренер Барселоне, Ернесто Валверде, рекао је да ће сјајни везиста играти у среду једино ако буде осећао да је 100 одсто спреман. Одлуку ће донети сам.

"Одрадио је велики део тренинга без проблема. Видећемо како се осећа и на основу тога ћемо одлучити. Знамо да је то веома важна утакмица, али наравно да је одлука на играчу", изјавио је Валверде, уочи утакмице са лондонским "плавцима" у среду од 20.45 на Ноу Кампу.

Први дуел, игран на Стамфорд Бриџу, завршен је 1:1. Управо је Инијеста у тој утакмици асистирао Леу Месију за погодак гостију.

О Инијести је говорио и тренер Челсија, Антонио Конте.

"Говоримо о одличном играчу. Постоји много сјајних играча, с великим талентом, али он је фудбалски геније", рекао је Конте и додао:

"Резултат прве утакмице даје велику предност Барселони. Знамо да је њихова филозофија да увек иду на победу и зато морамо дати све од себе у ревнашу, морамо бити концентрисани све време", истакао је Италијан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар