Још увијек се удвара супрузи

Певач Жељко Самарџић већ четири деценије ужива у складном браку са супругом Мајом, и док естраду погађају разводи и разни скандали брачних парова, они су од свега тога изоловани.

Забава 13.03.2018 | 20:08
Још увијек се удвара супрузи
- Свакако је љубав најважнији, али не и једини кључ успешног брака. Међусобно уважавање и разумевање брачних партнера је такође врло важан фактор. У младости та љубав изгледа другачије, страственије него у зрелим годинама када је важно да уз себе имате и пријатеља. Прећи из љубави у пријатељство, а при томе не жртвујући љубав је вештина која сигурно помаже браку - каже певач, који је успео да изгради каријеру и очува породицу.

Певач признаје да се још увек удвара супрузи јер то је чар брака.

- Свакодневно. Нажалост, више је не могу купити на неке старе форе пошто моја драга више није клинка, али успевам још понешто извадити из рукава. Гитара ми је увек ту при руци као моје поуздано оружје. По њеном врату се непогрешиво осликавају емоције - каже Жељко кроз осмех и признаје да је Маји требало времена да се навикне на његов нови имиџ.

- Требало јој је неколико дана да се навикне, али свим мојим укућанима се свидела ова промена. Они имају разумевања и за ту важну ставку мог занимања, визуелни идентитет. Знам и да се многима ово не допада и често чујем коментаре да сам од себе направио старца, да личим на Деда Мраза, Мокрањца, Вајферта..., и све ми је то симпатично. На крају, добра је ствар заинтригирати људе и изгледом, осим новим песмама.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Радикал

13.03.2018 19:15

Ниси ти њој једини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зељо

14.03.2018 07:45

Боље ти него комсија алије добро када имас и младог комсију кои хоце помоци комсији у невољи и то ваљ ценити

ОДГОВОРИТЕ